Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Tramvaiele au INTERZIS în Piața Libertății din Timișoara. Vezi cum se modifică traseele liniilor 2, 5 și 6

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Întrucât se execută lucrări de amenajare la nivelul liniilor de tramvai în Piaţa Libertăţii, Regia Autonomă de Transport Timișoara anunță că vor fi modificate traseele liniilor 2, 5 şi 6 tramvaie astfel încât aceastea să nu mai treacă prin Piaţa Libertăţii începând de la ora 8:00.

Atât sâmbătă cât şi duminică începând cu ora 8:00 linia tramvaiului 6 va fi suspendată toată ziua. Începând cu aceeași oră, 8:00, tramvaiele de pe linia 2 care vin din Dâmboviţa vor circula de la Catedrală până în Zona Torontalului şi retur. Iar tramvaiele de pe linia 5 vor circula din Ronaţ până la Gara de Nord şi retur în zilele de sâmbătă şi duminică, 4 şi 5 octombrie, de la ora 8:00.

Modificările se aplică pe tot parcursul zilei, până la retragerea tramvaielor în depou. Începând de luni, cele trei linii de tramvai își vor relua traseul cunoscut prin Piaţa Libertăţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare