ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

”Alianta Vestului” ia nastere la Timisoara! Afla care sunt planurile si cine semneaza documentele

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Inițiativa primarilor municipiilor Timișoara, Arad, Oradea și Cluj-Napoca, de a înființa ”Patrulaterala Vestului” se transformă în realitate, aceasta urmând să se numească Alianța Vestului”. Documentele care vor întemeia această entitate cu planuri mari vor fi semnate, mâine, la Timișoara.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a anunțat vineri, 7 decembrie 2018, că s-a decis când și unde va avea loc ceremonia semnării documentelor de înființare a ceea ce a fost numit inițial ”Patrulaterala Vestului” – un proiect ambițios care prevede, printre altele, atragerea de fonduri europene destinate unor mari proiecte de infrastructură. Denumirea acestei ”alianțe” a fost modificată deja, înainte de înființarea ei, urmând să se numească ”Alianța Vestului”. ”Sâmbătă, 08.12.2018, cei patru primari inițiatori ai proiectului «Patrulaterala Vestului», Nicolae Robu, Gheorghe Falcă, Ilie Bolojan și Emil Boc, primarii orașelor Timișoara, Arad, Oradea și Cluj-Napoca vom semna, la Timișoara, la sediul Primăriei, de la ora 15:00, în prezența presei, documentul temelie al alianței noastre. Având în vedere interesul mare pentru proiect, arătat de alte administrații publice locale din această parte de țară, o dată cu semnarea acestui document, numele asocierii se va schimba din Patrulaterala Vestului în Alianța Vestului -în abreviere: AVE-, pentru a se evidenția caracterul ei deschis”, a detaliat edilul de pe Bega, prin intermediul unei postări pe Facebook.

Liberalul care conduce destinele Timișoarei de mai bine de șase ani și jumătate a mai precizat și care sunt scopurile semnatarilor documentelor de înființare a acestei alianțe, dar și ce planuri de dezvoltare se vor pune în practică. ”Menționăm încă o dată, că, prin această inițiativă, prin excelență în spiritul Declarației de la Alba Iulia din 1 Decembrie 1918, dorim să creăm un for informal pentru schimburi de idei și de experiență între noi, edilii orașelor în cauză și între administrațiile publice locale pe care le conducem, dar și de cooperare pe proiecte mari, în primul rând de conectivitate de mare viteză, dar și în domeniile cultură, educație, sănătate, turism, sport, securitate și dezvoltare, în sens larg”, a mai precizat Nicolae Robu, care a adăugat și numele celorlalți trei edili la finalul postării sale.

Mai multe orașe din vestul României și-au arătat, deja, interesul pentru ”aderarea” la ceea ce urmează să fie Alianța Vestului, printre acestea amintim Reșița și Câmpia Turzii.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore