Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Eşti şi tu aşteptat să formezi o parte din funda umană în Piaţa Victoriei!!!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
5.1 °
4 °
92 %
5.1kmh
75 %
mar
5 °
mie
5 °
joi
8 °
vin
15 °
sâm
15 °

Eşti şi tu aşteptat să formezi o parte din funda umană în Piaţa Victoriei!!! 1Duminică, 2 decembrie, începand cu  ora 15, în Piaţa Victoriei Timişoara va fi formată o fundă umană pentru a marca Ziua Mondială de Luptă Împotriva SIDA.

Ziua Mondială de Luptă Împotriva SIDA, începând în fiecare an pe data de  1 decembrie, culminând cu promovarea testării în căminele şi cluburile timişorene, mese rotunde şi distribuirea de materiale informative.Acest tip de eveniment face parte din seria acţiunilor organizate la Timişoara de Grupul local de acţiune HIV/SIDA, format din Direcţia de Sănătate Publică Timiş, AFAH – Asocialia Familiilor Anti-HIV ,,Speranţa în Viitor”, ARAS – Asociaţia Română Anti-SIDA Timişoara, Asociaţia LGBTeam Timişoara, Programul ,,Eu sunt! Tu?” al PSI România, Societatea pentru Copii şi Părinţi – SCOP, SSMT – Societatea Studenţilor în Medicină Timişoara, Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie ,,Dr. Victor Babeş”.

 În perioada 3 şi 7 decembrie, la Centrul de testare şi consiliere al Direcţiei de Sănătate Publică Timiş (bd. Victor Babeş nr.18) va avea loc o campanie de testare HIV gratuită.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare