Duminică, 2 decembrie, începand cu  ora 15, în Piaţa Victoriei Timişoara va fi formată o fundă umană pentru a marca Ziua Mondială de Luptă Împotriva SIDA.

Ziua Mondială de Luptă Împotriva SIDA, începând în fiecare an pe data de  1 decembrie, culminând cu promovarea testării în căminele şi cluburile timişorene, mese rotunde şi distribuirea de materiale informative.Acest tip de eveniment face parte din seria acţiunilor organizate la Timişoara de Grupul local de acţiune HIV/SIDA, format din Direcţia de Sănătate Publică Timiş, AFAH – Asocialia Familiilor Anti-HIV ,,Speranţa în Viitor”, ARAS – Asociaţia Română Anti-SIDA Timişoara, Asociaţia LGBTeam Timişoara, Programul ,,Eu sunt! Tu?” al PSI România, Societatea pentru Copii şi Părinţi – SCOP, SSMT – Societatea Studenţilor în Medicină Timişoara, Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie ,,Dr. Victor Babeş”.

 În perioada 3 şi 7 decembrie, la Centrul de testare şi consiliere al Direcţiei de Sănătate Publică Timiş (bd. Victor Babeş nr.18) va avea loc o campanie de testare HIV gratuită.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.