Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieNicolae Robu,interzice strângerea de fonduri pe domeniul public

Nicolae Robu,interzice strângerea de fonduri pe domeniul public

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În decursul zilei de astăzi primarul oraşului a declarat cu privire la strângerea de fonduri pe domeniul public:

„Am luat o hotărâre, că nu vom aproba niciun fel de strângere de bani pe domeniul public, în niciun scop, de către nimeni. De ce? Pentru că eu consider că este necivilizat să se strângă bani pe stradă. Pe de altă parte, consider că această manieră de a strânge fonduri este una care scapă de sub controlul firesc fiscal asupra banilor.Pe tot domeniul public,se strâng bani fără nicio aprobare și Poliția Locală are sarcina să îi identifice pe cei care strâng bani pe stradă și să îi sancționeze”.

Această decizie a fost luată în urma mai multor sesizări a cetăţeniilor care se plâng de faptul că sunt tot mai des agasaţi pe stradă de diferite organizaţii.Fundaţia Bethany  a fost ceea care a deschis acest subiect prin solicitarea de a continua proiectul „Inimă bună” dar s-a lovit de refuzul Comisiei de Ordine Publică a Primăriei Timișoara.

„ Eu nu îi suspectez de rea-credință pe cei de la Bethany, le-am propus să-i ajut să strângă fonduri, se poate comunica un cont, există sistemul de strângere fonduri prin SMS, există mai multe modalități, nu trebuie să strângă bani la negru. Nu aprobăm să se mai strângă bani pe stradă pentru absolut nimic” a declarat, marți, primarul Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare