Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSport"Leii" au fost eliminaţi din Europa. Kormend 97-86 BC Timişoara, în FIBA...

„Leii” au fost eliminaţi din Europa. Kormend 97-86 BC Timişoara, în FIBA EuroChallenge

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Aproape de prima victorie în deplasare, în FIBA EuroChallenge, BC Timişoara a pierdut pe final partida disputată în Ungaria, la Kormend, scor 97-86. „Leii” au condus trei din cele patru sferturi, însă au cedat pe final, ruinând, astfel, şansele ca echipa să acceadă în următoarea fază a competiţiei europene.

Deplasare cu ghinion pentru BC Timişoara. Elevii lui Predrag Badnjarevic au evoluat marşi seara în Ungaria, la Kormend, acolo unde au fost învinşi de maghiari cu scorul de 97-86, după ce „Leii din Banat” au fost la conducerea meciului aproape pe întregul parcurs al partidei, pierzând pe final, în sfertul 4.

După un start bun, în care timişorenii au pus stăpânire pe joc, elevii lui Badjarevic au terminat primul sfert în avantaj, subţire ce-i drept, dar la conducere, 22-21 pentru alb-violeţi. Sfertul doi avea să încline tot în favoarea bănăţenilor, diferenţa crescând la trei puncte, 40-37.

Pauza mare avea să fie un sfetnic bun pentru trupa de pe Bega, aceştia reuşind în sfertul trei să se distanţeze şi la 12 puncte, aceasta fiind şi diferenţa maximă înregistrată în această partidă (65-52), însă la finalul celor 30 de minute tabela indica 70-61 pentru români. Magiarii aveau să demosntreze în ultimul sfert că ei sunt adevăraţii „lei”, bănăţenii fiind descumpăniţi de o decizie a arbitrilor, nefavorabilă oaspeţilor, iar Kormend reuşea un parţial de 19-3, ceea ce i-a adus la conducere pe maghiari, care au reuşit să se impună, în final, cu scorul de 97-86.

Cel mai bun marcator al alb-violeţilor a fost Sarovic, cu 19 puncte, urmat de Jovanovic – 15, Johnson – 14, Archie şi Djerasimovic cu câte 13, Popescu cu 5 reuşite, Căpuşan cu 4 şi Jelenic cu 3 încheind lista marcatorilor timişoreni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

CJ Timis se lauda cu transparenta in alegerea finantarii proiectelor culturale si sportive pe anul 2019

Consiliul Județean Timiș (CJT) supune dezbaterii publice ghidurile privind finanțarea nerambursabilă din fonduri publice...

BC Timisoara, meciuri de verificare cu alb-violetii din Kecskemet

Pauza în care a intrat competiția națională de baschet masculin, prilejuită de partidele selecționatei...

”Leii din Banat” intalnesc SCM U Craiova in ultima etapa din turul grupei A a Ligii Nationale

SCM Timișoara întâlnește SCM ”U” Craiova în ultima etapă din turul Ligii Naționale de...