Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

„Leii” au fost eliminaţi din Europa. Kormend 97-86 BC Timişoara, în FIBA EuroChallenge

- Advertisement -

Aproape de prima victorie în deplasare, în FIBA EuroChallenge, BC Timişoara a pierdut pe final partida disputată în Ungaria, la Kormend, scor 97-86. „Leii” au condus trei din cele patru sferturi, însă au cedat pe final, ruinând, astfel, şansele ca echipa să acceadă în următoarea fază a competiţiei europene.

Deplasare cu ghinion pentru BC Timişoara. Elevii lui Predrag Badnjarevic au evoluat marşi seara în Ungaria, la Kormend, acolo unde au fost învinşi de maghiari cu scorul de 97-86, după ce „Leii din Banat” au fost la conducerea meciului aproape pe întregul parcurs al partidei, pierzând pe final, în sfertul 4.

După un start bun, în care timişorenii au pus stăpânire pe joc, elevii lui Badjarevic au terminat primul sfert în avantaj, subţire ce-i drept, dar la conducere, 22-21 pentru alb-violeţi. Sfertul doi avea să încline tot în favoarea bănăţenilor, diferenţa crescând la trei puncte, 40-37.

Pauza mare avea să fie un sfetnic bun pentru trupa de pe Bega, aceştia reuşind în sfertul trei să se distanţeze şi la 12 puncte, aceasta fiind şi diferenţa maximă înregistrată în această partidă (65-52), însă la finalul celor 30 de minute tabela indica 70-61 pentru români. Magiarii aveau să demosntreze în ultimul sfert că ei sunt adevăraţii „lei”, bănăţenii fiind descumpăniţi de o decizie a arbitrilor, nefavorabilă oaspeţilor, iar Kormend reuşea un parţial de 19-3, ceea ce i-a adus la conducere pe maghiari, care au reuşit să se impună, în final, cu scorul de 97-86.

Cel mai bun marcator al alb-violeţilor a fost Sarovic, cu 19 puncte, urmat de Jovanovic – 15, Johnson – 14, Archie şi Djerasimovic cu câte 13, Popescu cu 5 reuşite, Căpuşan cu 4 şi Jelenic cu 3 încheind lista marcatorilor timişoreni.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore