ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Leii câştigă greu turul „sferturilor” Cupei României. BC Timişoara 84-82 CSU Sibiu

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Leii câştigă greu turul "sferturilor" Cupei României. BC Timişoara 84-82 CSU Sibiu 1Meci dificil pentru BC Timişoara pe parchetul Sălii Constantin Jude. Prima manşă a „sferturilor” Cupei României la baschet masculin a programat sâmbătă după-masă partida dintre alb-violeţi şi CSU Sibiu, adversar greu de doborât, „leii” reuşind să se impună la doar două puncte, 84-82, iar returul are loc anul viitor, peste doar câteva zile.

BC Timişoara a dat piept cu CSU Sibiu, o echipă, parcă mai „arţăgoasă” ca de obicei, elevii lui Miodrag Perisic ţinându-se „scai” de alb-violeţi. Trupa lui Srdjan Jovanovic a pornit bine în meci, însă nu reuşea să se desprindă la o diferenţă confortabilă, astfel, după primele zece minute, tabela de scor indica 19-16 pentru formaţia bănăţeană. Sfertul doi a fost şi mai echilibrat, sibienii reuşind să se apropie la o singură lungime, 43-42 pentru alb-violeţi.

Pauza mare a fost un sfetnic bun pentru bănăţeni, care au prins mai mult curaj şi au reuşit să de „desprindă”, scorul după jumătate de oră de joc ajungând la 72-59. Elevii lui Srdjan Jovanovic s-au văzut „cu sacii-n căruţă” şi au revenit pe parchet, pentru ultimul sfet, prea relaxaţi, ceea ce putea să-i coste chiar victoria, ardelenii reuşind să se apropie, însă , până la urmă, scorul final, 84-82, avea să rămână în favoarea celor de la BC Timişoara, însă diferenţa de două puncte este aproape neesenţială pentru partida retur care va avea loc la Sibiu, pe 4 ianuarie 2013, meci ce va fi transmis de unul dintre posturile DigiSport.

Marcatori BC Timişoara:
Robert Sarovic – 20 de puncte, Jovanovic – 19, Jelenic – 17, Djerasimovic – 10, Archie – 8, Căpuşan şi Popescu câte 4 şi Johnson – 2.
foto: Faceboo.com/baschetclubtimisoara

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

  1. Da, s-a jucat tare de tot acest meci. Au fost foarte buni cu totii si merita sa mai vezi acest spectacol ori de cat ori se iveste ocazia. Pacat ca in sala nu au fost atat de multi copii pe cat ar fi meritat. Aduceti copiii la sala!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore