AcasăStiriSport”Leii din Banat” merg ”cu Draganu’ și la anu’!” Petricevic, confirmat pe...

”Leii din Banat” merg ”cu Draganu’ și la anu’!” Petricevic, confirmat pe banca tehnică

”Noul antrenor al echipei noastre este vechiul antrenor, Dragan Petricevic”. Acestea au fost cuvintele rostite luni-seara de managerul general al clubului BC Timișoara, Leontin Demaio.

Astfel, ”Coach” Dragan Petricevic își prelungește cu încă un sezon cel de-al doilea mandat la cârma BC Timișoara. Bosniacul a revenit pe banca tehnică a timișorenilor în luna decembrie 2013, când i-a succedat lui Tudor Costescu. Petricevic a explicat și care este motivul pentru care a ales să continue alături de Timișoara. ”Noi, antrenorii, suntem nemulțumiți, de obicei. Vrem una, vrem alta, vrem tot mereu ceva în plus. Nu este cazul meu! Sunt bucuros să lucrez la un club foarte bine organizat și foarte bogat. Mă uit în jur la câți oameni dragi avem alături și îmi dau seama că suntem bogați în prieteni”, a spus vechiul și noul antrenor al alb-violeților.

Cu Dragan Petricevic pe bancă, Timișoara a câștigat Cupa României în 2010, la Sibiu, după victoria cu 92-83 în finala cu Gaz Metan Mediaș, dar și în 2015, la Pitești, după ce s-a impus cu scorul de 78-73 (în prelungiri), în finala cu BC Mureș Tg Mureș.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente