Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

”Leii din Banat” merg ”cu Draganu’ și la anu’!” Petricevic, confirmat pe banca tehnică

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

”Noul antrenor al echipei noastre este vechiul antrenor, Dragan Petricevic”. Acestea au fost cuvintele rostite luni-seara de managerul general al clubului BC Timișoara, Leontin Demaio.

Astfel, ”Coach” Dragan Petricevic își prelungește cu încă un sezon cel de-al doilea mandat la cârma BC Timișoara. Bosniacul a revenit pe banca tehnică a timișorenilor în luna decembrie 2013, când i-a succedat lui Tudor Costescu. Petricevic a explicat și care este motivul pentru care a ales să continue alături de Timișoara. ”Noi, antrenorii, suntem nemulțumiți, de obicei. Vrem una, vrem alta, vrem tot mereu ceva în plus. Nu este cazul meu! Sunt bucuros să lucrez la un club foarte bine organizat și foarte bogat. Mă uit în jur la câți oameni dragi avem alături și îmi dau seama că suntem bogați în prieteni”, a spus vechiul și noul antrenor al alb-violeților.

Cu Dragan Petricevic pe bancă, Timișoara a câștigat Cupa României în 2010, la Sibiu, după victoria cu 92-83 în finala cu Gaz Metan Mediaș, dar și în 2015, la Pitești, după ce s-a impus cu scorul de 78-73 (în prelungiri), în finala cu BC Mureș Tg Mureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Micii baschetbalişti sunt aşteptaţi, în perioada 3-8 august, la prima ediţie a „MP Sport Skills Development Camp”.

Evenimentul se va desfășura la sala "Banu Sport" de lângă stadionul "Dan Păltinişanu" în...

SCM Politehnica Timisoara a cucerit Cupa Romaniei la handbal masculin

Echipa masculină de handbal SCM Politehnica Timișoara a dispus, duminică seara, de CSA Steaua...

BC Timisoara, meciuri de verificare cu alb-violetii din Kecskemet

Pauza în care a intrat competiția națională de baschet masculin, prilejuită de partidele selecționatei...