hot-inrare-prin-efractie

În cursul nopții precedente, în jurul orei 1:20, poliţiştii Secţiei 12 Rurale Periam au fost sesizaţi despre faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie într-un imobil situat pe raza localităţii Variaş, iar din interior au sustras mai multe bunuri.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat doi tineri, în vârstă de 21 şi 16 ani, bănuiţi de comiterea faptei. Din cercetări a reieşit că, cei doi ar fi pătruns în imobil prin forţarea unei ferestre, iar din casa respectivă ar fi sustras un laptop, un LCD, un DVD, boxe şi 2 aparate foto, bunuri pe care le-ar fi ascuns în pivniţa unei case, cu intenţia de le valorifica ulterior.

Prejudiciul în valoare de 8.000 de lei a fost în totalitate recuperat de poliţişti, bunurile fiind predate păgubitului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, poliţiştii continuând cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

Articolul precedent”Leii din Banat” merg ”cu Draganu’ și la anu’!” Petricevic, confirmat pe banca tehnică
Articolul următorConsiliul Județean Timiș trimite ”emisari” de reprezentare a Banatului la Bruxelles
Dacă nu dai dovadă de bun simţ te poţi trezi cu IP-ul blocat şi nu vei mai putea intra pe voceatimisului.ro Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Citeşte TERMENI ŞI CONDIŢII