Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

NEM Construct depozitează deșeuri pe domeniul public, ”PATROANA” nu știe ce e ăla! Ce face Poliția Locală Dumbăvița FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °
În urmă cu mai puțin de două săptămâni, Vocea Timișului vă prezenta un material numit ”Nesimțire GROSOLANĂ în cea mai bogată comună din România! Cum se aruncă GUNOIUL la Dumbrăvița”, în care, cu ajutorul unui cititor fidel care ne-a trimis câteva imagini și o scurtă descriere a situației, prezentam o autoutilitară care descarcă deșeuri pe domeniul public al comunei amintite.

Între timp am aflat că autoutilitara surprinsă în imaginile trimise pe adresa redacției aparține societății comerciale NEM Construct SRL Dumbrăvița, societate a cărui administrator este, conform declarației de avere din 2014, nimeni altul decât un consilier local (PSD) din Dumbrăvița, Ilie Nemeș.

Același Nemeș a mai deținut o firmă ”SC Anca & Ilie Nemeș SRL”, pe care cei doi, Ilie Nemeș și fiica sa, Anca, au băgat-o în faliment, conform Buletinului Procedurilor de Insolvență Nr. 15203/30.10.2012.

Revenind la cazul semnalat, cel de depozitare a deșeurilor pe domeniul public, mai mulți localnici ne-au atras atenția asupra faptului că firmele consilierului local au fost și sunt ”abonate” la lucrările cu Primăria Dumbrăvița instituție condusă de Victor Malac (tot PSD), care atribuie direct către NEM Construct totate lucrările care nu necesită licitații publice. Partea penibilă a situației a avut loc ieri, 20 aprilie 2015, când, am fost contactat de Anca Nemeș, „contabila NEM Construct”, așa cum este ea prezentată de tatăl său în aceeași declarație de avere, care a ținut să precizeze că ”nu este domeniul public, este domeniul Primăriei!”.

Chiar dacă în articolul inițial, așa cum se poate observa, nu se precizează altceva decât numărul de înmatriculare al mașinii, fără a da vreun nume de firmă sau persoană, Anca Nemeș a ținut să ne ”mulțumească”, ironic, pentru acesta.

”Vă mulțumesc pentru articolul pe care l-ați scris despre noi. Am luat de pe site, din colț, numărul de telefon, am sunat și mi-a răspuns cineva care mi-a zis «du-te dracului!» și nu mi se pare normal!” ne-a transmis domnișoara, în condițiile în care, așa cum se poate observa, singura modalitate de contact disponibilă pe site este via e-mail.

”Nu-i chiar frumos ce faceți! Vă cunoașteți cu taică-miu! Mă deranjează că mi s-a mai dat odată numărul de la mașină pe un alt site și i-am dat în judecată pentru că nu au niciun drept să-mi posteze numărul de înmatriculare” mai spune contabila NEM Constructuct, care și-a continuat „tirul” la adresa noastră, după ce i-am atras atenția că autoutilitara a fost surprinsă pe domeniul public.

”Nu este domeniul public, este domeniul Primăriei! Puteți să mergeți și să vă interesați! Comentați că eu mă plimb cu un X6 (autoturism de teren BMW X6 – n.r.), păi sunteți de la DNA și trebuie să vă dau eu socoteală?” a mai spus, revoltată, Anca Nemeș.

Revenind la acțiunea de descărcare a deșeurilor pe domeniul public, Anca Nemeș precizează că, după ce a citit materialul nostru, a sunat șoferul aututilitarei și l-a întrebat cine i-a dat ordin să descarce acolo, acesta spunându-i „contabilei” NEM Construct că ”vicele” Arpad Miklos l-a trimis acolo. ”E un câmp, un teren al Primăriei, atât știu să-ți spun!” afirmă Anca Nemeș că i-ar fi spus șoferul surprins în imaginile prezentate de noi.

Domnișoara Nemeș ne anunță că, tatăl său, consilierul local al comunei Dumbrăvița își depune demisia în cursul acestei săptămâni, însă afirmă că ea este administratorul societății, deși pe declarația de avere a lui Ilie Nemeș scrie negru pe alb că el are această funcție, fiica sa fiind contabila, iar soția acestuia, Lăcrămioara Nemeș este vânzătoare. ”Firma mea, la care eu, Anca Nemeș, sunt administratoare, nu are niciun contract cu Primăria Dumbrăvița. Dacă taică-miu nu are firmă, deșteptule, despre ce vorbești?”, s-a aprins tânăra.

IP-ul Poliției Locale din Dumbrăvița

În plus de asta, tot ieri, la același material, a apărut un comentariu transmis de pe IP-ul Poliției Locale din Dumbrăvița, comentariu semnat de un personaj care-și spune ”limbă lungă” și se întreabă: ”oare aveti dreptate?”. Așadar, oamenii legii angajați de Primărie ca să vegheze asupra siguranței, liniștii și ordinii publice, stau în fața computerului și comentează la articole de presă care, consideră ei, nu fac cinste conducerii administrative a comunei Dumbrăvița.

Dacă se adeverește că NEM Construct, firma consilierului local Ilie Nemeș a avut vreun contract cu Primăria Dumbrăvița, acesta va fi declarat incompatibil de către Agenția Națională de Integritate, ceea ce i-ar putea aduce unele ”neplăceri”.

Va urma…

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare