TM-05-NEM@1

Reamenajările interioare și tot felul de altfel de lucrări de construcții dau mari bătăi de cap celor mai mulți dintre proprietarii care au de ”evacuat” molozul care rezultă ca urmare a lucrărilor de construire, însă sunt prea puțini cei care chiar gândesc când vine vorba despre curățenia de final.

Compania RETIM – cea care se ocupă cu salubrizarea menajeră a Timișoarei și a localităților din apropiere, oferă un serviciu de ”colectare a deșeurilor rezultate din construcții și demolări”, contra-cost, evident. Deși nu percepe taxe incomensurabile, societatea nu primește solicitări prea multe din cauza diverșilor ”oportuniști”, care, pentru a face un ”leu-grămadă”, preferă să transporte de bună-voie deșeurile, tot contra-cost, dar le abandonează pe spațiul public, aș cum se întâmplă și în cazul de mai jos.

Ieri, la marginea comunei Dumbrăvița -recunoscută drept cea mai bogată comună din România-, o autoutilitară cu numărul de înmatriculare TM 05 NEM, descărca de zor, pe domeniul public, deșeuri. Așa cum se poate observa și din imagini, locația a devenit deja o groapă de gunoi în cel mai adevărat sens al cuvântului, iar cea mai mare parte a deșeurilor o reprezintă tocmai resturile rezultate din construcții sau demolări. Autoutilitara care a venit să-și golească bena, nu a venit întâmplător, ceea ce face să credem că șoferul (sau pasagerul) este un un ”cunoscător” al acestui loc.

În acest caz ne întrebăm: Poliția Locală din Dumbrăvița, chiar nu are cunoștință despre acțiunile care au loc pe raza comunei? Sau nu interesează pe nimeni astfel de situații???

Imaginile ne-au fost furnizate de un locuitor al comunei amintite, prin intermediul rubricii noastre ”Trimite-ne o știre sau un pont!”. Și tu poți să ne trimți astfel de ”sesizări” cu condiția ca, pe lângă imagini, să ne trimiți și o scurtă descriere a ”pățaniei” tale, dar și un număr de telefon sau o adresă de e-mail, pentru a te putea contacta în cazul în care avem nevoie de amănunte suplimentare!

6 COMENTARII

  • „Domnul” LIMBA LUNGA, vad ca comentati de pe un IP al politiei comunitare (gw-politia-comunitara.dnttm.ro). Decat sa faceti comentarii aici pe site, mai bine ati scrie cititorilor daca ati luat masuri ? Vad ca fica „marelui consilier” Anca Nemes, se plimba cu X6, sunt convins ca din munca CINSTITA a lui taicasu. Ajung si la Dumbravita intr-o zi si spargem gasca asta de HOTI ! Vad ca Primarul Malac, e mai preocupat de FURACIUNI, decat de problemele oamenilor. TIC-TAC !!!


 1. Hai sa va ajute PitigoL.
  Masina apartine firmei Nemes Construct. Mai sunt si altele cu acelasi numar NEM.
  Nemes Ilie, este un nune inportant in comuna. Consilier local, stalpul de sprijin al primarului Malac.
  Nemes Construct este principala sugativa a bugetului local. Ei fac toate lucrarile de constructii, pavaje, gazon, amenajare spatii verzi….cam tot pe se poate cheltui de pe bugetul local, face Nemes Construct.
  Treaba merge bine din moment ce in fata casei dl consilier, zac inghesuite, BMW X6, Volvo XC90, Audi si alte utilaje, toate inmatriculate NEM.

  Eu zic sa avansati ancheta jurnalistica si va veti ingrozii de ce descoperiti despre Nemes Cosntruct , Ilie. Un ONG local, a cerut de mai multe ori, in baza legi 544, primariei Dumbravita sa puna la dispozitie contractele cu atribuire directa, tocmai pentru a arata locuitorilor comunei lipsa de transparenta a administratiei in exercitiul dezvoltarii.
  Distractia mare vine atunci cand, angajatii Nemes Construct, o saptamana poarte veste pe care scrie numele firmei si o saptamana mai tarziu aceiasi angajati poarta veste cu Primaria Dumbravita.

  Pana la urmatorul articol va doresc spor la treaba si cale libera, de care ma indoiesc sa o aveti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here