Nesimțire GROSOLANĂ în cea mai bogată comună din România! Cum se aruncă GUNOIUL la Dumbrăvița FOTO

- Advertisement -
Reamenajările interioare și tot felul de altfel de lucrări de construcții dau mari bătăi de cap celor mai mulți dintre proprietarii care au de ”evacuat” molozul care rezultă ca urmare a lucrărilor de construire, însă sunt prea puțini cei care chiar gândesc când vine vorba despre curățenia de final.

Compania RETIM – cea care se ocupă cu salubrizarea menajeră a Timișoarei și a localităților din apropiere, oferă un serviciu de ”colectare a deșeurilor rezultate din construcții și demolări”, contra-cost, evident. Deși nu percepe taxe incomensurabile, societatea nu primește solicitări prea multe din cauza diverșilor ”oportuniști”, care, pentru a face un ”leu-grămadă”, preferă să transporte de bună-voie deșeurile, tot contra-cost, dar le abandonează pe spațiul public, aș cum se întâmplă și în cazul de mai jos.

Ieri, la marginea comunei Dumbrăvița -recunoscută drept cea mai bogată comună din România-, o autoutilitară cu numărul de înmatriculare TM 05 NEM, descărca de zor, pe domeniul public, deșeuri. Așa cum se poate observa și din imagini, locația a devenit deja o groapă de gunoi în cel mai adevărat sens al cuvântului, iar cea mai mare parte a deșeurilor o reprezintă tocmai resturile rezultate din construcții sau demolări. Autoutilitara care a venit să-și golească bena, nu a venit întâmplător, ceea ce face să credem că șoferul (sau pasagerul) este un un ”cunoscător” al acestui loc.

În acest caz ne întrebăm: Poliția Locală din Dumbrăvița, chiar nu are cunoștință despre acțiunile care au loc pe raza comunei? Sau nu interesează pe nimeni astfel de situații???

Imaginile ne-au fost furnizate de un locuitor al comunei amintite, prin intermediul rubricii noastre ”Trimite-ne o știre sau un pont!”. Și tu poți să ne trimiți astfel de ”sesizări” cu condiția ca, pe lângă imagini, să ne trimiți și o scurtă descriere a ”pățaniei” tale, dar și un număr de telefon sau o adresă de e-mail, pentru a te putea contacta în cazul în care avem nevoie de amănunte suplimentare!

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Transport agabaritic pe ruta Moravita – Dumbravita, in judetul Timis

În perioada 23 - 30 ianuarie 2020, un transport...

VIDEO Cu gluga pe cap, a aruncat o roaba de gunoi la coltul strazii, la Timisoara

Un timișorean a fost sancționat de polițiștii locali...

Si-a aruncat salteaua la drumul mare. A primit amenda maxima de la Politia Locala

Un bărbat a fost sancționat de polițiștii locali după...

Nesimtitii nu renunta sa arunce gunoaie pe strada, prin cartierele Timisoarei

Au fost aplicate noi sancțiuni drastice de polițiștii locali,...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img