Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialRadare în cascadă în ultimul weekend din 2012! Şoferi, vedeţi unde vă...

Radare în cascadă în ultimul weekend din 2012! Şoferi, vedeţi unde vă pândesc poliţiştii!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Pentru reducerea riscului rutier pe drumurile naţionale, judeţene şi în localităţi, în perioada 29-30.12.2012, poliţiştii Inspectoratului Judeţean Timiş acţioneaza cu aparatele radar în sistem CASCADĂÎn ultimele zile de weekend din acest an, între orele 09.00-12.00 şi 15.00-18.00 poliţiştii vor acţiona în sistem „cascadă” pe D.N.6, D.N. 68A, D.N 59, pe linia depistării conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză şi a normelor legale care reglementează depăşirea.

Scopul acţiunii îl reprezintă reducerea numărului accidentelor rutiere şi a consecinţelor acestora, comise pe fondul nerespectării normelor rutiere care reglementează depăşirea şi viteza de deplasare a autovehiculelor pe drumurile publice.  Obiectivele vizate sunt:  prevenirea producerii de evenimente rutiere având cauze generatoare viteza  excesivă, prin depistarea conducătorilor auto care încalcă aceste norme; combaterea excesului de viteză manifestat în special în afara localităţilor; depistarea conducătorilor auto care comit infracţiuni la regimul circulaţiei sau de altă natură; sancţionarea conducătorilor auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice; verificarea autovehiculelor înmatriculate în alte state şi identificarea ocupanţilor acestora.

La acţiune vor participa atât efective de poliţie rutieră din cadrul Serviciului Rutier şi poliţiilor orăşeneşti, cât şi poliţişti de ordine şi siguranţă publică din cadrul secţiilor rurale.

Valentin Handro

 

1 COMENTARIU

  1. Este clar ca romanul in mentalitatea sa depasita de vremuri (valabil doar pentru unii) nu reactioneaza decat cand stai cu batul pe el. Eu propun sa se monteze panouri de atentionare in care sa ruleze permanent atentionari de acest gen. Frica paseste pepenii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare