Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ministrul Pricopie nu vrea să implice şcolile în campania electorală, aşa să fie ?

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Campania electorală începe vineri, la ora 00.00, şi se va încheia cu o zi înainte de data alegerilor, respectiv pe 24 mai, la ora 7:00. Cele 15 partide şi alianţe politice sau electorale şi cei 8 candidaţi independenţi care participă la alegerile europarlamentare intră „în pâine” şi, după cum le stă în caracter, nu vor ezita să se folosească de orice mijloc posibil pentru a strânge voturile necesare. În acest sens, ministrul Pricopie a atenţionat inspectorii generali, în cadrul unei videoconferinţe, că şcolile şi liceele nu vor avea voie să fie implicate în campanie. Acesta a menţionat, însă, că a recomandat organizarea unor activităţi de informare privind importanţa participării la vot şi furnizarea detaliilor despre instituţiile europene.„Am recomandat inspectorilor generali să avem acţiuni nu cu oameni politici, dar cu specialişti, cu oameni care nu sunt implicaţi în campania politică şi să le vorbească tinerilor despre importanţa alegerilor în general şi, cu atât mai mult, importanţa celor europene”, a declarat Remus Pricopie, conform surselor.

Ministrul consideră că este important pentru copii să înţeleagă activitatea politică, iar contextul europarlamentarelor este unul oportun pentru a se familiariza cu personajele şi activitatea politică desfăşurată de cele două familii importante, Partidul Popular şi Partidul Socialist European. Însă, oamenii politici nu par a băga în seamă deciziile luate de Pricopie, chiar în una dintre şcolile din Timiş fiind derulate astfel de acţiuni. Redacţia Vocea Timişului invită timişorenii să semnaleze cazurile în care şcolile sau liceele sunt implicate „mascat” în europarlamentare, sub deviza „La şcoala copilului meu se face politică”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare