Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

”Leii din Banat” scot ABONAMENTELE pe tarabă. Vezi ce prețuri au și ce primești CADOU

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Începând cu prima zi a săptămânii viitoare și până pe data de 29 august 2014, vor putea achiziționa permisele de intrare doar cei ce au avut abonament în sezonul 2013/2014, foștii abonați având ”întâietate” pentru locurile pe care le-au ocupat, în cazul în care doresc să rezerve același scaun și pentru viitorul sezon copetițional.

Începând cu data de 1 septembrie 2014, vânzarea tuturor abonamentelor va fi ”liberă”, ceea ce înseamnă că absolut orice loc ”liber” va putea fi rezervat pentru sezonul viitor.

Prețul unui astfel de abonament este de 100 de lei pentru întreaga perioadă competițională, preț în care intră și un tricou personalizat cu însemnele clubului. Abonamentul va fi valabil pentru meciurile din sezonul regular al Ligii Naționale, din faza secundă a campionatului și din Cupa României. Acestea pot fi obținute de luni până vineri, între orele 10:00-12:00, de la sediul BC Timișoara, aflat la Casa Tineretului (foto), situată pe strada Arieș nr. 19, etaj I.

Abonamentele permit accesul la locurile cele mai apropiate de teren, rândurile 1-6, în timp ce de la rândul 7 în sus, locurile nu beneficiază de ”rezervare”.

BC Timișoara va susține primul meci oficial pe teren propriu miercuri, 1 octombrie 2014, acesta fiind returul optimilor de finală din Cupa României, cu Universitatea BT Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare