Nesimțiții traficului de pe la noi, sau cine-i șmecher și curios dă buzna pe șantier!

- Advertisement -

Șoferii care întrec limita legală, dar și pe cea a bunului simț, îi întâlnim peste tot. În trafic, în parcări, pe trotuare… în absolut orice loc. Dacă în urmă cu câteva luni semnalam tupeul unui șofer grăbit să ”inagureze” Podul Michelangelo înaintea primarului Nicolae Robu, plecat din țară. Edilul a luat atunci măsuri radicale, la numai câteva ore după ce prezentam imaginile surprinse și trimise de un cititor Vocea Timișului, iar Poliția Locală Timișoara a fost nevoită să-l sancționeze pe nesimțitul care a pătruns în perimetrul interzis.

Vineri, 15 august 2014, același șantier, același stil, un alt ”unghi”. Dacă Podul Michelangelo a fost dat în folosință, Bulevardul Corneliu Coposu se află în lucru la momentul acesta, însă asta nu a împiedicat-o pe șoferița tupeistă aflată la volanul acestui Audi A6 Quattro să pătrundă pe strada care nu a fost nici betonată încă, ce să mai vorbim despre așternerea stratului de asfalt, ori finalizarea construcției drumului.

Șoferița a venit cu mașina de pe Bulevardul Corneliu Coposu până în dreptul ștrandului ZHH Termal aproape de intrarea în pasajul subteran, unde a oprit pentru ca pasagerul din dreapta sa, un bărbat, să poată arunca o privire în zona în care mașinle urmează să intre în ”tunel” la momentul la care acesta va fi pus în funcțiune.

Imaginea, alături de întreaga ”poveste” ne-a fost furnizată de o sursă de maximă încredere, fotograful fiind înștințat de cel care se afla pe scaunul din dreapta ”șoferiței tupeiste”, că: ”Nu ți-am dat voie să-mi faci poză!” i-ar fi spus bărbatul celui care a îndrăznit să-l ”surprindă”.

Mai mult de atât, conform unor surse demne de încredere, bolidul aparține lui Eleodor Coptil, patronul societății comerciale Cons Eletrificarea Instal SRL – firma care se ocupă de partea ”electrică” a șantierului din Piața Leonardo da Vinci, însă chiar și așa, intrarea pe șantier pentru a face eventuale ”verificări” se putea face pe oriunde altundeva decât pe strada nivelată pentru a putea fi betonată.

Din păcate nu știm cine sunt cei doi ocupanți ai autoturismului, însă Poliția Locală poate face verificări despre proprietarul mașinii.nesimtitul trafic audi CEI

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare