Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cum se mai distrează timișorenii la ștrand? Plimbare cu BARCA cu motor, prin bazin! VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Tinerii întrec măsura de multe ori, însă atunci când vine vorba despre distracție, imaginația acestora pare să nu de-a dovadă de limite. În cursul acestei săptămâni, mai precis pe data de 13 august, o tânără timișoreancă a postat pe Facebook un clip care i-a șocat până și pe prietenii săi.

Din imaginile filmate cu telefonul mobil se poate observa cum două tinere și un bărbat, alături de ”cameramanul” amator, se află pe o barcă cu motor, care se deplasează pe luciul unei ape. Dacă la început, în primele secunde ale filmării, nu se observă decât ”decorul”, din incinta ștrandului timișorean ZHH Termal, ulterior, ”cameramanul” îi filmează și pe ceilalți ocupanți ai bărcii.

Plimbarea acestora a fost filmată preț de 18 secunde, suficient cât cei care sunt prieteni cu tânăra care a postat clipul pe Facebook, să reacționeze. ”Aroganță maximă!” spune unul dintre prietenii timișorencei, completat de un altul: ”Și alții intră în apă dup-aia!”.

Tu ce părere ai despre ”distracția” celor care s-au dat cu barca în bazinul ștrandului? Ești de acord cu ei?

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=jTby8p1SRi4&feature=youtu.be]

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare