„Rezultat excelent obţinut de Poli aseară”. Vezi cine se bucură atât de tare

0
720

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, se declară extrem de entuziasmat faţă de rezulttul obţinut de echipa sa de suflet – Poli Timişoara – aseară, după ce elevii lui Şunda s-au impus cu scorul de 1-0, la Mediaş, în faţa celor de la Gaz Metan.

„BRAVO POLI !!!
Rezultat excelent obţinut de Poli aseară, la Mediaş, 1-0, în urma unui super gol înscris de Nanu, la finele unei faze foarte frumoase în ansamblul ei! Bravo jucătorilor -cu un bravissimo pentru Nuno Claro-, bravo antrenorilor, bravo conducătorilor, bravo tuturor celor ce, împreună, constituie Noua Poli! Ne vedem sâmbătă, 01.03.2014, de la ora 18:00, pe Dan Păltinişanu, pentru o nouă victorie, de data aceasta cu Săgeata Năvodari! Hai Poli!” a postat edilul pe Facebook.

Vă reamintim că Poli Timişoara s-a impus aseară cu scorul de 1-0 în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş, în deplasare, la finalul unui meci în care gazdele nu au reuit să înscrie deşi au beneficiat de două lovituri de pedeapsă, portarul oaspeţilor, Nuno Claro, reuşind să apere ambele şuturi. Singurul gol al meciului a fost marcat de bănăţeni, prin Nanu, în minutul 89, la finalul uneia dintre foarte puţinele faze de atac ale elevilor lui Aurel Şunda.

Spune-ţi opinia civilizat!