Destinaţiile de vacanţă au zboruri noi, de la Timişoara, în această vară

- Advertisement -

Administraţia aeroportului timişorean pregăteşte în acest moment colaborări privind operarea pe timp de vară a curselor charter către destinaţiile turistice preferate de locuitorii din Vestul ţării şi nu numai.

Pentru destinaţia Antalya, una dintre destinaţiile preferatele ale timişorenilor, există până în acest moment confirmări privind operarea de curse charter săptămânale, în zilele de luni şi miercuri, iar spre insulele greceşti Creta şi Zakinthos se va zbura săptămânal, tot în zilele de luni şi miercuri. O noutate faţă de anul trecut este operarea săptâmânală a unei curse charter către insula Skiathos, destinaţie de vacanţă deosebită, de unde sunt accesibile şi alte insule greceşti interesante, cum sunt insulele Skopeos şi Alonissos.

O destinaţie inedită care ar putea deveni accesibilă din luna aprilie 2014, printr-o cursă bisăptămânală regulată de pe AIT, este provincia italiană Taranto. În acest sens, administraţia aeroportuară poartă negocieri cu o companie aeriană pentru începerea operării acestor curse din primăvara acestui an. Provincia Taranto, aflată în Regiunea Puglia din sudul Italiei, este una dintre cele mai frumoase zone ale acestei ţări şi mai accesibile din punctul de vedere al preţurilor. Taranto, oraşul capitală a provinciei este situat lângă golful cu acelaşi nume, fiind numit şi oraşul de la două mări, Marea Mediterană (Mar Grande) şi laguna Mar Piccolo, cele două fiind despărţite de o insulă mică. Accesul prin zbor direct către provincia Taranto este interesant atât din punct de vedere turistic, dar şi din punct de vedere economic, Taranto având o industrie metalurgică, textilă şi petrochimică dezvoltată. Din Taranto sunt accesibile conexiuni cu alte localităţi importante din zonă, precum Grottaglie, Monteiasi, Brindisi sau Bari.

Lista cu operatorii furnizori de zboruri charter cu operare de pe Aeroportul Internaţional Timişoara poate fi descărcată mai jos.

[dg]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Crestere semnificativa a numarului de pasageri la Aeroportul Timisoara, in 2019

Reprezentanții Aeroportului Internațional ”Traian Vuia” Timișoara (AIT) se laudă...

Curse aviatice noi, Timisoara – Stuttgart, de trei ori pe saptamana

Timișoara deține al doilea aeroport din Romania pe care...

Au inceput pregatirile pentru ”Timisoara AIR SHOW 2019”

Aeroportul Internațional Timișoara a demarat pregătirile spectacolului aerian ”TIMIȘOARA...

Destinatii exotice de vacanta, cu zbor direct din Timisoara

Începând din primăvara anului 2019, Aeroportul Internațional Timișoara ”leagă”...

USR Timis vrea metrou usor intre Timisoara si Aeroportul International ”Traian Vuia”

Uniunea Uniunea Salvați România - Filiala Timiș, solicită ca...

Din aceeași categorie

Categorii Populare