Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Destinaţiile de vacanţă au zboruri noi, de la Timişoara, în această vară

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
17 ° C
18.4 °
15.1 °
84 %
3.1kmh
0 %
mar
26 °
mie
27 °
joi
27 °
vin
27 °
sâm
24 °

Administraţia aeroportului timişorean pregăteşte în acest moment colaborări privind operarea pe timp de vară a curselor charter către destinaţiile turistice preferate de locuitorii din Vestul ţării şi nu numai.

Pentru destinaţia Antalya, una dintre destinaţiile preferatele ale timişorenilor, există până în acest moment confirmări privind operarea de curse charter săptămânale, în zilele de luni şi miercuri, iar spre insulele greceşti Creta şi Zakinthos se va zbura săptămânal, tot în zilele de luni şi miercuri. O noutate faţă de anul trecut este operarea săptâmânală a unei curse charter către insula Skiathos, destinaţie de vacanţă deosebită, de unde sunt accesibile şi alte insule greceşti interesante, cum sunt insulele Skopeos şi Alonissos.

O destinaţie inedită care ar putea deveni accesibilă din luna aprilie 2014, printr-o cursă bisăptămânală regulată de pe AIT, este provincia italiană Taranto. În acest sens, administraţia aeroportuară poartă negocieri cu o companie aeriană pentru începerea operării acestor curse din primăvara acestui an. Provincia Taranto, aflată în Regiunea Puglia din sudul Italiei, este una dintre cele mai frumoase zone ale acestei ţări şi mai accesibile din punctul de vedere al preţurilor. Taranto, oraşul capitală a provinciei este situat lângă golful cu acelaşi nume, fiind numit şi oraşul de la două mări, Marea Mediterană (Mar Grande) şi laguna Mar Piccolo, cele două fiind despărţite de o insulă mică. Accesul prin zbor direct către provincia Taranto este interesant atât din punct de vedere turistic, dar şi din punct de vedere economic, Taranto având o industrie metalurgică, textilă şi petrochimică dezvoltată. Din Taranto sunt accesibile conexiuni cu alte localităţi importante din zonă, precum Grottaglie, Monteiasi, Brindisi sau Bari.

Lista cu operatorii furnizori de zboruri charter cu operare de pe Aeroportul Internaţional Timişoara poate fi descărcată mai jos.

[dg]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare