Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSport"Nanu Claro" - reţeta câştigătoare la Mediaş după un meci lamentabil! Gaz...

„Nanu Claro” – reţeta câştigătoare la Mediaş după un meci lamentabil! Gaz Metan 0-1 Poli Timişoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultima partidă a etapei cu numărul 20 a Ligii I le-a avut ca protagoniste pe Gaz Metan Mediaş şi Poli Timişoara. După numai trei minte de la primul fluier al centralului, medieşenii au rămas în zece oameni, „cel mai cuminte fotbalist din Liga I” – aşa cum a fost caracterizat Cristian Todea de propriul antrenor – văzând cartonaşul roşu pentru un cot aplicat direct în faţa lui Hasani, care a debutat pentru oaspeţi. Tot la capitolul debutanţi în tricourile negre ale bănăţeilor s-au încadrat şi Mera, Morariju şi Staicu, aflaţi direct în primul „11”, iar pe parcurs a mai intrat şi Ahmetovic. Revenind la joc, unul aproape inexistent în primul mitan, mai trebuie menţionat doar faptul că tot medieşenii au dat dovadă de mai mult curaj, chiar dacă nu au existat faze de poartă.

Repriza secundă a adus şi primele ocazii, tot de partea medieşenilor însă aceştia au ratat ţinta de câteva ori. Minutul 71 aducea cu sine o fază controversată în careul oaspeţilor, unde, după un fault al lui Mera, elevii lui Cristi Dulca beneficiau de o lovitură de pedeapsă. Degeaba, pentru ei. Nuno Claro apără excepţional şutul lui Bawab şi păstrează tabela imaculată, însă nu şi „faţa” echipei, care nu reuşea absolut nimic pe dreptunghiul verde. După numai cinci minute, din nou penalty pentru aceleaşi gazde. Deadata aceasta faza pare cel puţin discutabilă, însă henţul lui Gorobsov din propriul careu pare a-i da dreptate centralului care indica din nou punctul cu var. Trage Ciprian Petre, însă şi de această dată „Duckadam” de Timişoara este la post, şi astfel, Nuno Claro devine primul portar care apără două lovituri de pedeapsă în actuala stagiune a Ligii I. Culmea, contrar cursului jocului, în minutul 89, la prima acţiune incisivă de atac a bănăţenilor, Nanu trimite sub transversala gazdelor o minge centrată de pe partea stângă de Morariju, iar partida se încheie cu un scor aproape incredibil. 1-0 pentru Poli Timişoara!

Gaz Metan Mediaş: Pleşca, Trtovac, Muth, Frăsinescu, Buzean, Ţălnar, Todea (c), Avram (min. 46 – Roberto), Dan (min. 80 – Kumada), Petre, Bawab (min. 85 – Llullaku). Antrenor: Cristian Dulca.

Poli Timişoara: Claro (c), Mera, Scutaru, Şeroni, Morariju, Hasani, Trandu (min. 60 – Nanu), Bărbuţ (min. 46 – Popovici), Gorobsov, Boldea, Staicu (min. 85 – Ahmetovic). Antrenor: Aurel Şunda.

[responsive_youtube

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=_7Ui5BXGkkw&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență, echipa de fotbal Poli Timișoara...

Poli vrea puncte pe terenul liderului Ligii 2, Sportul Snagov. Rachita: Le stiu slabiciunile

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara vrea sa scoata cat mai...

Poli Timisoara: sase meciuri amicale programate inainte de reluarea sezonului

Clubul de fotbal Poli Timișoara are programate șase jocuri de verificare, până acum, în...