AcasăStiriAdministratiePrimarul Timişoarei, sondaj pe Facebook privind limitarea pragului de zgomot

Primarul Timişoarei, sondaj pe Facebook privind limitarea pragului de zgomot

Peste 80% din aproximatv 1.800 de timişoreni s-au pronunţat împotriva limitării pragului de zgomot admis prin lege, în cadrul unui sondaj postat pe Facebook de primarul Timişoarei, Nicolae Robu. Edilul şi-a întrebat urmăritorii de pe reţeaua de socializare dacă sunt de acord ca Timişoara să se transforme în campus monastiresc, în condiţiile în care, în actuala formulă, legea votată în Senat prevede un prag de zgomot de doar 35 de decibeli.

„Au răspuns 1812 cetățeni:
• 83%, adică 1504 cetățeni, s-au pronunțat pt un oraș animat, adică: pt un oraș cu concerte în aer liber, cu cântăreți pe străzi și în piețe, cu dans, cu teatru pe străzi și în piețe, cu cluburi civilizate și localuri cu muzică live
• 17%, adică 308 cetățeni, s-au pronunțat pt un oraș puțin animat, consecință directă a propunerilor USR fără cele de mai sus, adică fără concerte în aer liber, cântăreți pe străzi și în piețe, dans și teatru pe străzi și în piețe, cluburi civilizate și localuri cu muzică live. CE-A FOST DE DEMONSTRAT S-A DEMONSTRAT!”
, a scris Robu pe Facebook.

Foto: Ziua de Vest

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente