ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Primarul Timişoarei, sondaj pe Facebook privind limitarea pragului de zgomot

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Peste 80% din aproximatv 1.800 de timişoreni s-au pronunţat împotriva limitării pragului de zgomot admis prin lege, în cadrul unui sondaj postat pe Facebook de primarul Timişoarei, Nicolae Robu. Edilul şi-a întrebat urmăritorii de pe reţeaua de socializare dacă sunt de acord ca Timişoara să se transforme în campus monastiresc, în condiţiile în care, în actuala formulă, legea votată în Senat prevede un prag de zgomot de doar 35 de decibeli.

„Au răspuns 1812 cetățeni:
• 83%, adică 1504 cetățeni, s-au pronunțat pt un oraș animat, adică: pt un oraș cu concerte în aer liber, cu cântăreți pe străzi și în piețe, cu dans, cu teatru pe străzi și în piețe, cu cluburi civilizate și localuri cu muzică live
• 17%, adică 308 cetățeni, s-au pronunțat pt un oraș puțin animat, consecință directă a propunerilor USR fără cele de mai sus, adică fără concerte în aer liber, cântăreți pe străzi și în piețe, dans și teatru pe străzi și în piețe, cluburi civilizate și localuri cu muzică live. CE-A FOST DE DEMONSTRAT S-A DEMONSTRAT!”
, a scris Robu pe Facebook.

Foto: Ziua de Vest

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore