16-octombrie-2021
AcasăStiriPoliticaAcuze dure: primarul Robu manipulează timișorenii cu sondajele pe Facebook

Acuze dure: primarul Robu manipulează timișorenii cu sondajele pe Facebook

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, acuzat de manipulare de către filiala municipală a USR. Reacție dură a USR Timișoara după ce primarul Timișoarei a postat pe Facebook un sondaj prin care întreabă cetățenii dacă vor sau nu limitarea pragului de zgomot admis prin lege. Edilul avertizează că astfel Timișoara ar fi transformată în campus monastiresc, uitând să precizeze însă că legea a fost deja votată în Senat. În actuala formă, care va suferi modificări în Camera Deputaţilor, legea limitează pragul de zgomot la 35 de decibeli.

„Primăria Timişoarei continuă să ia distanţă faţă de problemele reale ale orașului, cărora ar trebui să le găsească soluții moderne și fezabile. Primul ales al urbei pare mai degrabă preocupat de dispute politice care să-i repare imaginea ciobită de recentele scandaluri pe care le-a provocat decât de buna administrare a orașului. Domnul primar a inițiat un nou așa-zis sondaj de opinie, prin care aduce argumente absurde împotriva unei inițiative legislative a USR care reglementează nivelele de zgomot. După ce în vara anului trecut i-a invitat pe timișoreni, într-un mod cât se poate de cinic, să se mute de lângă cluburile din cauza cărora nu pot dormi noaptea, edilul Timișoarei vine din nou să proclame efervescența orașului printr-un alt sondaj de opinie viciat și manipulator, din genul celor cu care ne-a obișnuit de prea multe ori. Spre oripilarea oricărui profesionist din domeniile cercetărilor de piață sau al administrației, primarul insistă să își bazeze deciziile executive pe aceste sondaje populiste și lipsite de valoare științifică. Dincolo de orice efervescență adusă de localurile zgomotoase, noi am dori ca administrația locală să lucreze în primul rând la efervescența și animația indusă prin implementarea cu succes a proiectelor culturale în orașul nostru. Este esențial să fructificăm șansa istorică pe care Timișoara o are prin programul Capitală Culturală Europeană 2021. Așteptarea noastră este ca domnul primar să se comporte ca un veritabil lider și să adune energiile disparate din jurul acestui proiect care pare că este tot mai departe de scopul inițial pe zi ce trece. Noi, USR Timișoara, ne oferim susținerea și competențele, în măsura în care Primăria este capabilă să coaguleze pe toți cei de bună-credință care doresc să vadă în acest proiect un real succes și care nu caută doar căi facile de a ajunge la liman după care să arunce vina nereușitelor pe altcineva”, transmite filiala Timișoara a USR.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Vlad Marcu
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente