Vreţi să faceţi o faptă bună? Academia Mămicilor din Timișoara vă cheamă, pe 20 martie, să donați sânge. Toți cei care vor să salveze o viață sunt chemați să meargă la la Centrul Regional de Transfuzii din Timișoara, de lângă Spitalul Județean. În proiect sunt parteneri și Școala Mamei Junior și Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara. Campania se desfășoară sub sloganul „Implică-te și schimbă destine”.

„Ne dorim ca în această lună să reuşim să aducem speranţă în viaţa mamelor care au copiii internaţi la secţia de hemato-oncologie în Spitalul Louis Ţurcanu. Academia Mămicilor din Timișoara în colaborare cu Școala Mamei Junior, continuă proiectul „Implică-te şi schimbă destine”, iar împreună cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara vrem sa fie o acțiune lunară. Alături de voi știm că vom reuși. Cei care doresc să contribuie la salvarea unei vieți sunt așteptați în data de 20 martie la sediul Centrului de Transfuzie Sanguină Timişoara pentru a dona sânge”, transmit reprezentantele Academiei Mămicilor. Mai multe detalii legate de proiect puteţi afla aici.

Sursă foto: Fresh News

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.