Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Academia Mamicilor din Timisoara, campanie de donare de sange pentru copii bolnavi de cancer

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Vreţi să faceţi o faptă bună? Academia Mămicilor din Timișoara vă cheamă, pe 20 martie, să donați sânge. Toți cei care vor să salveze o viață sunt chemați să meargă la la Centrul Regional de Transfuzii din Timișoara, de lângă Spitalul Județean. În proiect sunt parteneri și Școala Mamei Junior și Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara. Campania se desfășoară sub sloganul „Implică-te și schimbă destine”.

„Ne dorim ca în această lună să reuşim să aducem speranţă în viaţa mamelor care au copiii internaţi la secţia de hemato-oncologie în Spitalul Louis Ţurcanu. Academia Mămicilor din Timișoara în colaborare cu Școala Mamei Junior, continuă proiectul „Implică-te şi schimbă destine”, iar împreună cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara vrem sa fie o acțiune lunară. Alături de voi știm că vom reuși. Cei care doresc să contribuie la salvarea unei vieți sunt așteptați în data de 20 martie la sediul Centrului de Transfuzie Sanguină Timişoara pentru a dona sânge”, transmit reprezentantele Academiei Mămicilor. Mai multe detalii legate de proiect puteţi afla aici.

Sursă foto: Fresh News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare