AcasăStiriPoliticaFostul subprefect Zoltan Marossy, ales sef al UDMR Timis, dupa ce a...

Fostul subprefect Zoltan Marossy, ales sef al UDMR Timis, dupa ce a candidat singur

UDMR Timiş are un noun preşedinte. 100 de delegaţi au participat, astăzi, la alegerile organizate pentru şefia UDMR Timiş. Ferenc Halasz, lider al maghiarilor din judeţ vreme de 12 ani, a decis să nu mai intre în cursa pentru un nou mandat. Președinția filialei județene a UDMR a fost câştigată de unicul competitor, Zoltan Marossy, fost subprefect al judeţului Timiş de nu mai puțin de patru ori.

„Eu m-am simțit foarte bine și la prefectură și la consiliul județean. De patru ori am fost subprefect. Până în 2020, UDMR nu va mai intra la guvernare, nu se întrevede să fie un grup acolo care să aibă nevoie de munca mea. În Timiș, țelul UDMR nu poate fi strângerea de voturi și ocuparea de poziții. Noi mergem pe păstrarea pe cât posibil a tuturor limbilor minoritare din Banat, să facem cunoscută cultura minorităților din Banat, în primul rând a celei maghiare, să fie cunoscută și de cei noi veniți în această parte de țară”, a declarat Zoltan Marossy după câștigarea alegerilor.

Foto: Banatul Azi

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:
Vlad Marcu
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente