Se lucreaza din nou la Pasajul Jiul din Timisoara. Urmeaza Popa Sapca

Date:

Dat în folosinţă încă din noiembrie 2017, Pasajul Jiul este din nou parţial în şantier.

Ieri noapte, traficul prin pasaj a fos închis, iar astăzi una din benzile care vin dinspre Bulevardul Republicii înspre Calea Circumvalaţiunii a fost închisă.

Termenul oficial de finalizare a proiectului este aprilie 2018. Investiţia de 21 de milioane de lei a fost dată în folosinţă fără ca lucrările să fie recepţioate. Schimbarea legislaţiei obligă însă Primăria Timişoara să finalizeze chiar şi micile retuşuri înainte de a face recepţia lucrării. Situaţia este similară şi la Pasajul Popa Şapcă, care a fost dat în folosinţă fără ca lucrările să fie finalitzate. Din lucrările amânate pentru primăvară fac parte reabilitarea trotuarelor, dar şi benzi de circulaţie. Cel mai probabil, în zilelel următoare traficul prin zonă ar putea fi restricţionat temporar.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare