Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Se lucreaza din nou la Pasajul Jiul din Timisoara. Urmeaza Popa Sapca

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Dat în folosinţă încă din noiembrie 2017, Pasajul Jiul este din nou parţial în şantier.

Ieri noapte, traficul prin pasaj a fos închis, iar astăzi una din benzile care vin dinspre Bulevardul Republicii înspre Calea Circumvalaţiunii a fost închisă.

Termenul oficial de finalizare a proiectului este aprilie 2018. Investiţia de 21 de milioane de lei a fost dată în folosinţă fără ca lucrările să fie recepţioate. Schimbarea legislaţiei obligă însă Primăria Timişoara să finalizeze chiar şi micile retuşuri înainte de a face recepţia lucrării. Situaţia este similară şi la Pasajul Popa Şapcă, care a fost dat în folosinţă fără ca lucrările să fie finalitzate. Din lucrările amânate pentru primăvară fac parte reabilitarea trotuarelor, dar şi benzi de circulaţie. Cel mai probabil, în zilelel următoare traficul prin zonă ar putea fi restricţionat temporar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...