AcasăStiriTimişoreni fiţi pe fază! Stand Up Club vă aşteaptă în Piaţa Unirii

Timişoreni fiţi pe fază! Stand Up Club vă aşteaptă în Piaţa Unirii

Programul locaţiei este aproape non-stop, în cursul zilei clienţii pot consuma cafea bună, limonadă sau sucuri la preţuri ce sfidează concurenţa, iar serile din timpul săptămânii vor fi dedicate spectacolelor de teatru, concertelor, evenimentelor de stand-up comedy, deci, în general, culturii. În weekend toată lumea se „destrăbălează” pe ritmurile unei muzici ce va încerca să nu fie una pe care o auzim zi de zi la radiourile comerciale.

Pentru acest final de săptămână, cei ce vor trece pragul noului club, vor fi surprinşi cu ceva mai mult decât special: preţul redus al băuturii care aduce de la sine distracţia!

Iată programul:
– JOI vă puteţi face încălzirea cu BERE LA 3 LEI (nefiltrată sau la sticlă, după preferinţe) şi muzică în surdină;
– VINERI facem vodka accesibilă tuturor deoarece la VODKA PARTY, două shoturi costă DOAR 5 LEI;
– SÂMBĂTĂ e STAND UP AND DANCE, mai clar se dansează în timp ce se beau băuturi alcoolice la preţuri modice. Va fi bere sub 5 lei, long drinkul va costa sub 10 lei, iar whisky, romul sau vodka vor fi chiar sub 9 lei.

Pe lângă toate astea, distracţia va asigurată de cel care a fost declarat unul din maeştri muzicii retro şi de pub, D.Jay DaS@!nt, de la DaSaint Events. „Vom munci foarte mult, aşa cum mereu am făcut-o, şi vom arăta oamenilor de ce Stand Up va fi una din locaţiile circulate, populate şi foarte iubite în viitor. Preţurile şi muzica fac diferenţa, eu încă mai cred că se poate dansa şi pe altceva decât Tranquila, Andra, Connect-R sau Meneaito. Lumea care vine, lumea care circulă prin locaţiile din Piaţa Unirii va avea o alternativă viabilă de party, şi având în vedere că facem şi cultură, având piese de teatru, concerte live cu alţi artişti decât cei pe care îi cheamă toată lumea şi cu o muzică ce se vrea a nu fi la fel sau măcar în mare, aceeaşi ca peste tot”, spune D.Jay DaS@!nt, cel care deschide seria petrecerilor din noua locaţie underground din Piaţa Unirii.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
538CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
186CititoriConectați-vă
48,300AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente