Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Îngerii apar sâmbătă în Play Club din Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Acest weekend se lasă cu mare petrecere în clubul timişorean Play. Locaţia va găzdui un concept inedit, intitulat Angels & Drinks eveniment organizat de club alături de Agenţia PTK Models sâmbătă 30 martie 2013, începând cu ora 23:00. Petrecerea va avea şi un invitat special – Victor Diaz, unul dintre cei mai buni DJ din zona de Vest a României.

Sfârşitul de săptămână aduce pentru petrecăreţii din Timişoara un concept inedit. Angels & Drinks este un eveniment organizat de Play Club împreună cu PTK Models şi începe sâmbătă, 30 martie 2013, de la ora 23:00.

Seara va fi animată de cei 4 îngeri ai clubului, iar modele ale agenţiei PTK Models, care vă vor încânta cu prezenţa lor, vor oferi cocktailuri petrecăreţilor! Evenimentul îşi propune să adune laolaltă şi cele mai frumoase fete din oraş.

O mare surpriză va fi oferită domnişoarelor. Cele mai atrăgătoare vor beneficia de şedinţe foto de la PTK Models şi contracte de modeling, iar atmosfera va fi întreţinută de invitatul special Victor Diaz, unul dintre cei mai talentaţi DJ ai zonei de vest a ţării.

Play Club se află în Timişoara, pe Calea Aradului, nr.48 A, iar informaţii şi rezervări la acest eveniment se pot face la numărul de telefon 0726.411.045.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare