Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un „rasist” conduce Olanda – România?

- Advertisement -

Partida din această seară, Olanda – România va fi condusă la centru de un arbitru din Anglia, aflat sub monitorizarea UEFA, după ce a fost acuzat de un jucător, care evoluează în Premier League, de rasism. Partida, în care naţionala lui Piţurcă întâlneşte favorita la primul loc în grupa de calificare la Cupa Mondială din Brazilia 2014, are loc cu începere de la ora 21:30.

Cel mai important meci din acest an pentru selecţionata României, cel de la Amsterdam, cu Olanda, are loc ăn această seară. Partida va fi oficiată de o brigadă de arbitrii din Anglia, centralul partidei fiind desemnat Mark Clattenburg, un arbitru aflat sub stricta supraveghere a UEFA, după ce anul trecut, în timpul unei partide dintre Chelsea Londra şi Manchester Unidted, ar fi făcut o afirmaţie rasistă la adresa jucătorului londonez – John Obi Mikel.

Nigerianul l-a acuzat pe Clattenburg că i s-ar fi adresat cu replica „Tu să taci, maimuţoiule”, motiv pentru care „centralul” a intrat sub monitorizarea forului european. Deşi ancheta a fost finalizată, Clattenburg fiind absolvit de orice acuzaţie, olandezul Robin van Persie, aflat pe teren la partida în care se presupune că Clattenburg l-a agresat verbal pe Mikel, şi-a încemnat coechipierii de culoare să nu dea frâu liber nervilor în preajma „centralului” englez.

Partida Olanda – România, programată pentru marţi, 26 martie 2013, cu începere de la ora 21:30, la Amsterdam, va fi arbitrată, pe lângă englezul Mark Clattenburg, şi de tuşierii Simon Beck şi Stephen Child, al patrulea „fluieraş” fiind Lee Probert. Observatorul pentru arbitri este danezul Peter Mikkelsen, iar comisar FIFA, polonezul Stanislaw Speczik.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore