Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Comercianții de etnobotanice din Piața Unirii, săltați de polițiștii de la Crima Organizată

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
19.7 ° C
20.1 °
17.1 °
79 %
3.6kmh
0 %
mar
26 °
mie
26 °
joi
27 °
vin
27 °
sâm
18 °

Polițiștii de la Crima Organizată au luat la ochi mai multe locații din Timișoara, unde exista suspiciunea că se comercializează etnobotanice. Oamenii legii au descins la domiciliile mai multor suspecți, unul dintre locurile percheziționate în care se vindeau drogurile fiind amplasat în Piața Unirii.

Locația din Piața Unirii vizată de polițiști, o casă de amanet de pe strada Paul Chinezu, a fost transformată de traficanți într-un adevărat sediu în care își desfășurau activitățile ilegale. Oamenii legii au percheziționat locuințele a doi dintre suspecți, urmând să cerceteze și sediul casei de amanet.

În tot acest timp, casa de amanet a fost închisă și păzită de mascații de la Jandarmerie. Societatea comercială de pe strada Paul Chinezu este cunoscută de ani de zile ca fiind un loc la care consumatorii de etnobotanice se puteau aproviziona nestingheriți. La casa de amanet se comercializau produsele etnobotanice încă de pe vremea când era legal.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=XAeUUN7DHGE&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare