Transfer aeroport
15.4 C
Timișoara
25-feb.- 2020
Transfer aeroport

Rock for Revolution, la Timișoara! Phoenix va urca din nou pe scenă

Si-a parcat BMW-ul ca un nesimtit si a scos numerele de inmatriculare ca sa scape de amenda

Conducătorul unui BMW parcat neregulamentar a crezut că scapă de sancțiune dacă își dă jos numerele...

Concert tribut Iron Maiden cu trupa Rainmaker, la Timisoara

Trupa sârbească Rainmaker ajunge pentru prima dată în Timișoara, unde vurmează să susțină un concert-tribut, live,...

Un tramvai care ”merge” pe ruta Bors – Calafat, da peste cap traficul din Timis

Un transport agabaritic va perturba traficul rutier din județul Timiș în perioada 25 februarie - 3...

Nesimtire! Si-a parcat masina in fata usii unui chiosc din Piata 700, in care erau doua persoane

Polițiștii locali din Timișoara se confruntă cu tot mai mulți șoferi nesimțiți, iar oamenii legii sunt...

La Timișoara se va cânta rock în memoria oamenilor care s-au jertfit acum 26 de ani pentru ca România să iasă de sub jugul comunismului. Municipalitatea timișoreană organizează duminică, 20 decembrie, de la ora 17.00, în Piața Victoriei, concertul Rock for Revolution, pentru a-i comemora pe toți cei care au murit pentru libertate în decembrie 1989. Ziua de 20 decembrie a fost cea în care timișorenii au ieșit în stradă și totodată ziua în care a devenit liber, plătind cu sânge pentru această libertate.

Printre cei care vor urca pe scenă se numără trupele Mere, Sanctuar, Sonatic, The Weekend Band, Vest Phoenix Cover și Phoenix. Programul va debuta cu trupa Mere, cei care se descriu ca fiind „un amalgam de energie rock pură presărată cu cea mai delicioasă glazură de pop; atât de bine gătită încât nici nu vei realiza ce deguști. Trebuie doar să te lași purtat într-un tărâm psiheldelic al sentimentelor nedeslușite, dar și al expresiei neînfrânate”. Concertul va continua cu trupa Sanctuar, care s-a înființat în anul 2004, în Timișoara, abordând ca gen rock-metalul. Până în prezent aceștia și-au lansat două albume „Ființe Alese” și „30 de vieți”, pregătindu-se pentru al treilea.

Trupa Sonatic îi va urma pe scenă, un proiect muzical cu bazele la Timișoara, care a pornit la drum în anul 2007. Primul lor album a fost lansat anul trecut, fiind intitulat „Sunt”, un material cu nouă compoziții originale, care a fost desemnat Best Romanian Rock Album 2014, în cadrul Maximum Rock Awards 2014. The Weekend Band va fi antepenultima trupă care va urca pe scena amplasată în Piața Victoriei, și care lucrează anul acesta la albumul de debut.

Vest Phoenix Cover, un proiect muzical apărut în Timișoara anul trecut și care sprijină tinerele talente muzicale de pe Bega din domeniile muzicale rock și folk, îi va încânta pe timișoreni cu un repertoriu alcătuit din cover-uri ale trupei Phoenix, dar și cu alte piese rock românești și străine. Cel mai așteptat moment va fi cel în care legendara și binecunoscuta Phoenix va apărea pe scenă pentru a închide spectacolul.

Prin HCL 179/25.05.2010, s-a declarat ziua de 20 decembrie ca fiind una de importanță locală, ca fiind „Zi a Timișoarei”.

foto:facebook

- Advertisement -Transfer aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,691FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă
Galla Events

TIMISUL DE IERI

LA O PLIMBARE PE BEGA DE ACUM UN VEAC

Canalul Bega este primul canal navigabil construit în România. Lungimea totală navigabilă era de 44 km pe teritoriul României...