Târgul de Paști organizat de municipalitatea timișoreană se deschide, oficial, vineri după-masă și va beneficia de un program încărcat. Locația amplasării căsuțelor a fost modificată, acestea regăsindu-se pe platoul din fața Catedralei Mitropolitane.

Vineri, 5 aprilie 2019, Târgul de Paşti se deschide oficial la ora 17:00, în Piaţa Victoriei, vis-a-vis de Catedrala Mitropolitană. Au fost amplasate 50 de căsuţe în care se vor comercializa produse specifice sărbătorilor pascale (decoraţiuni de sezon, produse handmade, ciocolată de casă, artizanat, lumânări parfumate, produse de patiserie, vin, jucării, etc).

Așa cum era de așteptat, nici în acest an nu vor lipsi meşterii populari din Timişoara, Arad, Reşiţa, Caransebeş, Jupâneşti, Salonta, Ineu, Hunedoara, Sf. Gheorghe cu ateliere de creaţie, cu ouă încondeiate, pictură pe sticlă, ceramică, ţesături, roata olarului, în fiecare zi de vineri şi sâmbătă.

Programul Târgului:
5 aprilie – vineri, ora 17:00 – Deschiderea târgului: concert Timișoara Big Band;
6 aprilie – sâmbătă, 16:00 – Parada Iepuraşilor, spectacol pentru copii, concept de Eva Labadi;
7 aprilie – duminică, 13:00 – Concert Coral susținut de Corala Epifania din Timișoara;
12 aprilie – vineri, Ateliere de pielărie, broderie cusături, turtă dulce;
13 aprilie – sâmbătă, 16:00 – Pictăm împreună Hazliţii pe ouă uriașe!
14 aprilie – duminică, 13:00 – Concert Coral, susținut de Facultatea de Teologie din Timișoara;
19 aprilie – vineri, 16:00 – Expoziția de Pictură “Lumina Florilor de Paști ” – Muzeul Catedralei Mitropolitane;
20 aprilie – sâmbătă, 11:00 – Decorarea Oului Uriaș – demonstrație culinară Marian Popovici și ateliere de ceramică, ouă incondeiate, sculptură în lemn;
21 aprilie – duminică, 17:00 – Pelerinajul Floriilor, organizat de Catedrala Mitropolitană.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.