ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Targul de Pasti din Timisoara se deschide maine. Vezi PROGRAMUL!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Târgul de Paști organizat de municipalitatea timișoreană se deschide, oficial, vineri după-masă și va beneficia de un program încărcat. Locația amplasării căsuțelor a fost modificată, acestea regăsindu-se pe platoul din fața Catedralei Mitropolitane.

Vineri, 5 aprilie 2019, Târgul de Paşti se deschide oficial la ora 17:00, în Piaţa Victoriei, vis-a-vis de Catedrala Mitropolitană. Au fost amplasate 50 de căsuţe în care se vor comercializa produse specifice sărbătorilor pascale (decoraţiuni de sezon, produse handmade, ciocolată de casă, artizanat, lumânări parfumate, produse de patiserie, vin, jucării, etc).

Așa cum era de așteptat, nici în acest an nu vor lipsi meşterii populari din Timişoara, Arad, Reşiţa, Caransebeş, Jupâneşti, Salonta, Ineu, Hunedoara, Sf. Gheorghe cu ateliere de creaţie, cu ouă încondeiate, pictură pe sticlă, ceramică, ţesături, roata olarului, în fiecare zi de vineri şi sâmbătă.

Programul Târgului:
5 aprilie – vineri, ora 17:00 – Deschiderea târgului: concert Timișoara Big Band;
6 aprilie – sâmbătă, 16:00 – Parada Iepuraşilor, spectacol pentru copii, concept de Eva Labadi;
7 aprilie – duminică, 13:00 – Concert Coral susținut de Corala Epifania din Timișoara;
12 aprilie – vineri, Ateliere de pielărie, broderie cusături, turtă dulce;
13 aprilie – sâmbătă, 16:00 – Pictăm împreună Hazliţii pe ouă uriașe!
14 aprilie – duminică, 13:00 – Concert Coral, susținut de Facultatea de Teologie din Timișoara;
19 aprilie – vineri, 16:00 – Expoziția de Pictură “Lumina Florilor de Paști ” – Muzeul Catedralei Mitropolitane;
20 aprilie – sâmbătă, 11:00 – Decorarea Oului Uriaș – demonstrație culinară Marian Popovici și ateliere de ceramică, ouă incondeiate, sculptură în lemn;
21 aprilie – duminică, 17:00 – Pelerinajul Floriilor, organizat de Catedrala Mitropolitană.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore