Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPolițiștii din Timiș au făcut CURAT pe șoselele județului, în zi de...

Polițiștii din Timiș au făcut CURAT pe șoselele județului, în zi de Sărbătoare

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În cursul zilei de vineri, 15 august 2014, peste 250 de poliţiştii au acţionat pe raza judeţului Timiş, având ca scop prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi menţinerii unui climat de ordine şi linişte publică.

Oamenii legii au constatat 16 infracţiuni de natură judiciară şi rutieră şi au aplicat 180 de sancţiuni contravenţionale, pentru nerespectarea prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică, acte de comerţ ilicit şi încălcarea normele rutiere. Valoarea sancţiunilor aplicate se ridică la aproape 35.000 de lei. Totodată, poliţiştii rutieri au reţinut în vederea suspendării 4 permise de conducere şi au retras 2 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii continuă acţiunile şi în cursul zilei de azi. Oamenii legii din județul Timiș recomandă tuturor cetăţenilor care participă la manifestările cultural-artistice şi religioase, să adopte o conduită preventivă, pentru a nu deveni victime ale infracţiunilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare