AcasăStiriAdministratieMarian Vasile a "zburat" din conducerea CJ Timiş. Florian Zanfir este noul...

Marian Vasile a „zburat” din conducerea CJ Timiş. Florian Zanfir este noul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean

PDL acuză că PSD a vrut să-l transforme pe Titu Bojin într-un „baron local”, doar că social-democraţilor nu le-a mers. „Titu Bojin a ratat astăzi startul pentru obţinerea titulaturii de <<baron de Timiş>>. PSD Timiş, sub conducerea lui Titu Bojin, a marcat astăzi două evenimente majore:
– o înfrângere umilitoare în consiliul local Timişoara, unde nu a reuşit să schimbe viceprimarul PNL şi sa-şi impună ”omul” şi asta cu toate vizitele, presiunile, trădările şi măsurile de siguranţă şi control;
– o numire a noului vicepreşedinte CJT, PP-DD–istul Zanfir, ilegală, care va produce o contestaţie şi o plângere penală la adresa celor care au autentificat acest abuz.

Cu un asemenea bilanţ al zilei de 6 iunie 2014, PSD Timiş are toate motivele ca, în acest weekend prelungit, să ia decizii drastice şi dramatice pentru conducerea judeţeană care nu a reuşit să urce nicio treaptă în competiţia dintre baronii deja consacraţi ai PSD” se arată într-un comunict expediat de PDL Timişoara, pe adresa redacţiei.

Pepededistul Florian Zanfir (foto) a fost ales vicepreşedinte, în unanimitate, de cei 20 de consilieri judeţeni prezenţi în sala de şedinţe a CJT. De menţionat că pedeliştii şi peneliştii au părăsit sala înaintea supunerii la vot. Rezultatul votarii a fost: 37 de consilieri prezenţi, 20 au votat, toate voturile fiind valabile şi pro Zanfir, iar 17 anulate.

„Promit că vom avea o colaborare mai bună decât am avut-o până acum. Cei care au părăsit guvernarea au fost cei de la PNL. Eu nu am lansat niciun fel de atacuri la adresa niciuneia dintre alianţă, dar îmi doresc să conlucrăm mai bine la nivel de judeţul Timiş şi cu PNL şi cu PDL. Vreau să le transmit că în Timiş o astfel de majoritate nu îşi are locul, Timişoara este leagănul conlucrării, locul unde a început Revoluţia. Dacă domnul primar Robu face tot felul de afirmaţii la adresa PSD, în ultimele patru luni de zile, dar şi la adresa mea personală vă rog să observaţi că inclusiv astăzi nu mă voi combina în declaraţii cu dânsul. Mai are mult de învăţat în politică, nu întotdeauna dacă ai şcoală multă ai şi minte multă. Daca domnul Robu avea puţină experienţă s-ar fi gândit că relaţia PNL cu PSD, chiar şi cu PNŢCD ar fi putut să funcţioneze. Îi mulţumesc domnului Marian Vasile pentru colaborare, dar modul distructiv al domnului Robu nu are ce căuta în politică“, l-a atacat Bojin pe Nicolae Robu, şeful, pe linie de partid, al fostului vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş – Marian Vasile.

Proaspătul „nou vicepreşedinte”, Florian Zanfir, le mulţumeşte, ironic, celor de la PNL şi PDL pentru faptul că el a ajuns pe noua funcţie. “Vreau să vă mulţumesc pentru votul acordat şi le mulţumesc şi celor de la PNL şi PDL, chiar dacă nu sunt în sală. Vă asigur că în noua mea poziţie voi face tot ceea ce e posibil cu atât mai mult cu cât sunt un politician nou şi încerc să vin cu un suflu nou. Să fiţi convinşi că voi face tot ce e posibil să promovăm acele proiecte de care are nevoie Timişul“, a spus Zanfir, după numirea pe noua funcţie.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente