ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Balta Lămâiței, situată în zona Frediorf, va fi ecologizată. Costul total al lucrării este de 2.1 milioane de lei

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Acum trei săptămâni, viceprimarul Dan Diaconu a anunțat  că anul acesta se va lucra la ecologizarea Bălții Lămâiței, locație situată în zona Freidorf. Costul lucrării va fi de 2 milioane de lei.

Anul acesta vom face Balta Lămâiței din fonduri de la bugetul local.Costurile se încadrează undeva la peste 2 milioane de lei. Acolo trebuie și reconstrucție ecologică. Intră în licitație și Parcul Pădurice în următoarele săptămâni și câteva locuri de joacă. Sperăm să putem începe lucrările și la parcul Alpinet și Justiției”, a anunțat Dan Diaconu.

Astăzi, edilul Timișoarei, Nicolae Robu, a confirmat declarația viceprimarului și a descries câteva din acțiunile care vor avea loc în acea zonă. Astfel, pe o suprafață de un hectar se vor reface aleile și spațiile verzi, va fi amenajată o zonă de agrement și una de recreere și odihnă, iar pe stâlpi se vor monta corpuri de iluminat prevăzute cu cellule fotovoltaice. Costul total al proiectului este de 2.1 milioane de lei.

„Valoarea totală este 2.1 milioane lei fără TVA și perioada de efectuare a lucrărilor este de 8 luni. În bugetul pe 2014 avem prevăzută o sumă de 400.000 lei, restul se va aloca pe bugetul de anul viitor. Pe o suprafață de un hectar se vor reface aleile și spațiile verzi, va fi amenajată o zonă de agrement și una de recreere și odihnă. Pe stâlpi vom avea montate corpuri de iluminat prevăzute cu celule fotovoltaice”, a declarat edilul.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore