Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Robu clarifică situația tramvaielor: „Cele două tramvaie vor fi gata în toamnă, ne bucurăm că cele două firme s-au asociat”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
21.4 ° C
21.7 °
20.1 °
45 %
2.1kmh
0 %
sâm
21 °
Dum
23 °
lun
24 °
mar
25 °
mie
25 °

Nicolae Robu a anunțat astăzi că două din tramvaiele din Timișoara au fost trimise la reabilitare în baza contractului semnat cu cele două firme care au câștigat licitația organizată de Primărie-Electroputere VFU Pașcani și Astra Vagoane Călători Arad. Astfel, cel mai târziu în tomnă timișorenii vor circula cu tramvaie moderne.

„2 tramvaie au fost preluate în vederea reabilitării în baza contractului pe care îl avem semnat în parteneriatul dintre cele două firme, Electroputere VFU Pașcani și Astra Vagoane Călători Arad. Fiecare au luat câte un tramvai. Cele două mijloace de transport au fost preluate în data de 11 iunie și acum se lucrează la reabilitarea lor”, a anunțat edilul.

Edilul a mai declarat că procesul de reabilitare pentru primele două tramvaie va dura mai mult, 3-4 luni, deoarece se impune folosirea și achiziționarea unor diverse aparate, dispozitive și verificatoare specifice. Reabilitarea celor două mijloace de transport va costa orașul aproximativ 1 milion de euro.

„Pentru primele exemplare procesul de reabilitare este de durată lungă, se impune folosirea și achiziționarea unor diverse scule, dispozitive si verificatoare specifice. După ce vor fi reabilitate primele, celelalte vor fi gata mai repede.Astfel, cele două tramvaie vor fi gata în toamnă, în mod normal durează 3-4 luni la primele exemplare, iar la restul, în continuare, durează doar o lună. Noi ne bucurăm că celel două firme puternice au venit în asociere, au capacitatea a face lucrări de calitate și într-un timp rezonabil. Reabilitarea unui tramvai costă 480000 de euro pe tramvai”, a încheiat Robu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare