Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Robu, iritat de ”Ordonanța Dragnea”, primește cu brațele deschise doi tineri PC-iști în PNL

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Doi membri PC care până astăzi făceau parte din conducerea Tineretului Conservator au decis să profite de ”Ordonanța Dragnea” pentru a se înscrie în PNL. Președintele și secretarul TC au semnat astăzi adeziunile pentru a deveni membri ai partidului condus în plan județean de primarul Nicolae Robu, cel care cu numai câteva zile în urmă spunea că: ”Nu este normal, într-o țară civilizată, să se procedeze în maniera aceasta” făcând referire la ”derogarea” instituită de Putere pentru 45 de zile.

”Președintele Cosmin Mirişan și secretarul general de la Tineretul Conservator, Daniel Maxim, au ales să plece din PC și să ni se alăture, împreună cu alți membri ai conducerii și, desigur, și alți tineri. Țin să scot în evidență că cel puțin tinerii nu pot fi păcăliți așa de ușor cum cred unii că pot păcăli cetățenii, în general. Acești tineri și colegii lor s-au dus în PC știind că merg la un partid de centru-dreapta, au avut răbdare câțiva ani dar au constatat că partidul din care fac parte nu prea e cum cum scrie în statut, iar răbdarea lor s-a terminat. Eu le spun bun venit în PNL”, avea să spună astăzi, omul politic Nicolae Robu.

Pe principiul ”Politica-i o curvă” ne abținem de la orice alte comentarii, dar dacă ne este permis i-am solicita omului Nicolae Robu s-o lase mai moale cu latura sa politică și s-o accentueze pe cea de gospodar, nu de alta, dar într-o săptămână începe școala și prin oraș va fi din nou nebunie, iar edilul se pune astfel, singur, în situații penibile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare