Noroc cu ploaia! Erori de execuție la o lucrare de 140.000 de euro, scoase în evidență de furtuna de azi-dimineață

- Advertisement -

Surpriză neplăcută  la inaugurarea lucrării de asfaltare de pe strada Orșova. Conform proiectului, covorul asfaltic al străzii a fost schimbat atât pe partea carosabilă, pe o lungime de 859,2 m, cât şi în zona aferentă parcărilor din spatele blocurilor de la numerele impare. Costul total al lucrării a fost de 637.593 lei (TVA inclus). Cu acest prilej au fost înlocuite bordurile defecte, delimitându-se spaţiul destinat parcărilor de zona verde, asigurându-se astfel un număr de 147 de locuri de parcare.

Din păcate, executantul lucrării, societatea RSG SRL, a făcut o treabă de mântuială. Pe aproape toată lungimea străzii, constructorii au nivelat amatoricește asfaltul, iar după ploaia torențială de azi-dimineață, peste tot erau bălți uriașe.

Edilul Timișoarei, Nicolae Robu, s-a arătat nemulțumit de calitatea execuției și a anunțat că firma care s-a ocupat de proiect va trebui să refacă, din banii proprii, acele porțiuni cu probleme:

Apa băltește pe asfaltul proaspăt e o problemă de calitate a lucrării, din păcate asfaltul nu a fost peste tot așternut la gradul de netezime normal, și de aceea în câteva locuri, am văzut vreo 3-4 în care băltește apa. Evident că vom contacta firma care a executat lucrarea și le vom cere să remedieze, doar că lucrul acesta nu ar fi trebuit să îl descopere primarul”, a declarat Robu.

Mai mult, aspectul zonei era stricat și de bălăriile uriașe care sufocau strada de pe fiecare parte. Supărat, edilul l-a sunat imediat pe șeful Poliției Locale pentru a afla a cui sunt terenurile pe care cresc buruieni.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare