AcasăStiriAdministratieNoroc cu ploaia! Erori de execuție la o lucrare de 140.000 de...

Noroc cu ploaia! Erori de execuție la o lucrare de 140.000 de euro, scoase în evidență de furtuna de azi-dimineață

Surpriză neplăcută  la inaugurarea lucrării de asfaltare de pe strada Orșova. Conform proiectului, covorul asfaltic al străzii a fost schimbat atât pe partea carosabilă, pe o lungime de 859,2 m, cât şi în zona aferentă parcărilor din spatele blocurilor de la numerele impare. Costul total al lucrării a fost de 637.593 lei (TVA inclus). Cu acest prilej au fost înlocuite bordurile defecte, delimitându-se spaţiul destinat parcărilor de zona verde, asigurându-se astfel un număr de 147 de locuri de parcare.

Din păcate, executantul lucrării, societatea RSG SRL, a făcut o treabă de mântuială. Pe aproape toată lungimea străzii, constructorii au nivelat amatoricește asfaltul, iar după ploaia torențială de azi-dimineață, peste tot erau bălți uriașe.

Edilul Timișoarei, Nicolae Robu, s-a arătat nemulțumit de calitatea execuției și a anunțat că firma care s-a ocupat de proiect va trebui să refacă, din banii proprii, acele porțiuni cu probleme:

Apa băltește pe asfaltul proaspăt e o problemă de calitate a lucrării, din păcate asfaltul nu a fost peste tot așternut la gradul de netezime normal, și de aceea în câteva locuri, am văzut vreo 3-4 în care băltește apa. Evident că vom contacta firma care a executat lucrarea și le vom cere să remedieze, doar că lucrul acesta nu ar fi trebuit să îl descopere primarul”, a declarat Robu.

Mai mult, aspectul zonei era stricat și de bălăriile uriașe care sufocau strada de pe fiecare parte. Supărat, edilul l-a sunat imediat pe șeful Poliției Locale pentru a afla a cui sunt terenurile pe care cresc buruieni.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
540CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente