ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timişoara celebrează Ziua Europei. Vezi ce evenimente vor avea loc

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ziua Europei este o sărbătoare anuală a păcii şi unităţii pe continentul european. Ca în fiecare an şi în oraşul de pe Bega vor avea loc activităţi în acest sens. Vineri, 9 mai, începând cu orele 10:00, în parcul Central va avea loc un Ceremonial Militar cu prilejul sărbătoririi Zilei Independenţei de Stat a României, a Zilei Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial, precum şi sărbătorirea Zilei Europei – Garnizoana Timişoara. Mai apoi, la iniţiativa Asociaţiei Femeilor Maghiare, va fi dezvelit bustul lui Ormós Zsigmond, unul dintre cei mai de seamă bănăţeni, politician, scriitor, istroic de artă maghiară şi fondatorul muzeelor timişorene. Cu acest prilej, se vor ţine alocuţiuni de către Szasz Eniko, preşedintă Asociaţiei, primarul Nicolae Robu, Szekernyes Janos, preşedintele UAP Timiş şi Halasz Francisc, inspector general adjunct în cadrul Inspectoratului Județean Timiș, preşedintele UDMR Timiş. La acest eveniment va lua parte şi formaţia de dansuri populare a Liceului Teoretic „Bartók Béla” din Timişoara.

Parcul Alpinet va găzdui începând cu orele 11:00, inaugurarea plăcuţei Consulatului Onorific al Spaniei la Timişoara, iar de la orele 12:00, în cadrul Primăriei Municipiului se va derula o expoziţie de fotografie alb negru şi color cu tema instituţii publice ca obiective turistice, sub organizarea Asociaţiei Seniorilor din Municipiul Timişoara. După-amiaza, de la orele 16:00, în Parcul Rozelor va avea loc o paradă portdrapel a statelor membre UE, cuvântul de deschidere al oficialităţilor, un progam de cântece, poezii, dans, teatru şi cenaclul de la Asociaţia Seniorilor din Municipiul Timişoara, toate în cadrul unui spectacol artistic omagial. De la ora 18:30, Ansamblul Timisul va susţine un spectacol folcloric. Piaţa Victoriei va fi locaţia concertelor de muzică uşoară, începând cu orele 20:00, vor urca pe scenă Anastasia Sandu, Alina Eremia şi trupa Vamă.

Ziua Europei este celebrată pe două date 5 mai pentru Consiliul Europei și 9 mai pentru Uniunea Europeană, cea din urmă fiind cunoscută şi drept Ziua Schuman, comemorând declarația istorică a ministrului de externe francez, Robert Schuman. Această sărbătoare este oglindirea propriei înfiinţări în 1949 pentru Consiliu, iar pentru UE, celebrarea propunerii CECO din anul 1950.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore