12.9 C
Timișoara
duminică,16,mai,2021
AcasăStiriSportPiloţii timişoreni dau năvală, în acest weekend, la etapa a II-a a...

Piloţii timişoreni dau năvală, în acest weekend, la etapa a II-a a „naţionalului” de viteză în coastă. Szene şi Ionescu vor puncte!

Adrian Ionescu a participat şi la prima etapă a acestei competiţii, acolo unde a terminat pe primul loc la Grupa N4 şi pe poziţia a 9-a în clasamentul general. „A fost un debut bun de sezon, sper să fie aşa tot campionatul, mai ales că sper să găsesc suportul financiar necesar pentru a face un sezon complet. Încă mă obişnuiesc cu maşina, după o pauză de 2 etape şi intersezon. De la acest sezon îmi doressc o poziţie cât mai sus în clasament. Maşina se comportă perfect, dacă şi vremea ţine cu noi şi avem material de concurs corespunzător, sperăm la un rezultat la fel de bun şi la Braşov” ne-a declarat Adi Ionescu.

Un alt participant la competiţie ce se va desfăşura pe durata a două zile, 7 şi 8 iunie, Raul Szene, participă pentru prima dată în acest an la „coastă”. „Chiar dacă este aceeaşi maşină de anul trecut, Mitsubishi Lancer EVO IX de grupa N, cu modificările Gr.N, clasa 4, şi o putere de 350 de cai, aceasta a fost revizuită complet. Anul acesta particip sub culorile BSSR Automotosport, care este un club timişorean. Sper şi îmi doresc să iau startul şi să trec finish-ul la toate etapele din campionat. În plus, nu am renunţat la ideea de a avea şi măcar o participare la Campionatul European de Hillclimb. Obiectivul pentru anul 2014 este să urc pe treptele podiumului, fiind încrezător că anul acesta eu şi maşina mea vom face o echipă campioană. Vreau să le mulţumesc partenerilor Kremsmueller Romania, Kremsmueller Group, Dasierra Consult, OfficeDent, BSSR Automotosport care fac posibilă participarea mea la acest campionat. De asemenea, le mulţumesc mecanicilor BSSR Automotosport Garage care se vor asigura că totul va merge <<ca pe roate>>. Cu toate acestea, sunt deschis noilor oferte de parteneriat, sperând ca în curand motorsportul românesc să fie cât mai cunoscut şi încurajat. Urez succes tuturor participanţilor la acest campionat şi… <<gaz maxim!>>” ne-a spus Raul Szene, înainte de plecarea spre Braşov.

Clubul timişorean ACS BSSR Automotorsport este afiliat la FRAS din acest sezon, iar următorii piloţi vor reprezenta clubul în 2014: Emil Ghinea – Grupa H3, Botez Sorin – Grupa H4, Stănescu Sebastian – Grupa H2, Zamfirescu Cornel, Ionescu Adrian şi Szene Rikardo Raul – toţi trei la Grupa N4.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

14,923FaniÎmi place
515CititoriConectați-vă
160CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
46,600AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente