ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timișoreanul Raul Szene și colegul său, Sorin Botez, singurii români la etapa internațională de hillclimb, din Austria

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Sâmbătă și duminică, pilotul timișorean Raul Szene și coechipierul său Sorin Botez, participă la o etapă care contează în campionatul austriac, dar și în competiția internă din Cehia, de viteză în coastă. Etapa de la St. Agatha este una extrem de dificilă, iar cei doi români, singurii reprezentanți ai țării noastre, își propun o clasare cât mai bună.

”Sperăm să fie vreme bună să obținem un rezultat acceptabil. Poate reușim să obținem și puncte, dar ne interesează în mod special acumularea de experiență. Suntem la a doua participare pe acest traseu, după ce am participat și în 2013. Este oarecum o etapă de casă pentru noi, locația desfășurării competiției fiind în imediata apropiere a sediului firmei care ne sponsorizează, Kremsmueller, din Austria” ne-a spus Raul Szene cu puțin timp înainte de intra la prima sesiune de antrenamente.

În Austria, astăzi și mâine dimineață au loc antrenamentele, iar duminică după-masă este programată cursa propiru-zisă.

Altfel, Raul ne-a dezvăluit faptul că în 2014 va mai participa și la o etapă de campionat european, mai exact la ”Fia Masters”, ce a fost programată în Luxemburg. La această competiție, România va fi reprezentată de aceiași doi piloți, Raul Szene și Sorin Bortez, vor fi singurii din țara noastră care se vor ”lupta” cot la cot cu cei mai buni piloții de pe ”bătrânul continent” și nu numai, însă mai multe vom afla după revenirea timișoreanului din Austria.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore