Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăPSD şi-a luat "ţeapă" la Consiliul Local Timişoara! Dan Diaconu rămâne "vicele"...

PSD şi-a luat „ţeapă” la Consiliul Local Timişoara! Dan Diaconu rămâne „vicele” lui Robu

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

PSD Timişoara s-a aliat cu o serie de partide mai „mici” şi, cu toate acestea nu a obţinut tot ce şi-a dorit, nereuşind să obţină majritatea necesară schimbării viceprimarului din partea PNL. Votul a fost secret, astfel că PSD avea nevoie de 14 voturi pentru un plan reuşit- demiterea lui Dan Diaconu. Problema a intervenit la numărătoarea voturilor, unde s-a constatat că numai 13 consilieri au fost „pro” eliberarea viceprimarului liberal din funcţie. „Sunt bucuros pentru această reuşită, practic rămân acelaşi om muncitor în Primărie. Atât cât pot dedic acestui oraş şi sper să o fac până la finalul acestui mandat” a spus Diaconu după ce a „scăpat” de demitere.

Totul a fost o mare surpriză în condiţiile în care PSD s-a aliat cu PNŢCD, PPDD şi FGDR pentru debarcare „vicelui” penelist, însă unul dintre consilieri a „trădat” această alianţă. “Vreau să-i mulţumesc celui care a apreciat activitatea mea de până acum şi a avut tăria să reziste unei maşinării oribile, din toate punctele de vedere, în această săptămână. Chiar a fost o tensiune atât de mare şi o presiune mare pe toţi consilierii locali, pe angajaţii Primăriei, încât cel care a făcut acest gest merită felicitările tuturor, după părerea mea, pentru moralitate. Dacă votul nu ar fi fost secret, probabil la ora actuală nu mai eram viceprimar”, a adăugat Diaconu, la finalul şedinţei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...