Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Tabăra de distrofie musculară a ajuns la ediţia a XVI-a

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
6.2 °
3.4 °
90 %
4.6kmh
100 %
joi
9 °
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
8 °
lun
2 °

În perioada 10–24 iunie 2014, membrii Fundaţiei “Laurenţiu Ciucur”, copiii şi tinerii suferinzi de boli musculare şi neuromusculare progresive din judeţul Timiş, se bucură de o binemeritată vacanţă, cu ocazia organizării Taberei de Distrofie Musculară ce are loc la Buziaş.

Şi în acest an, tabăra se desfăşoară datorită bunăvoinţei Fundaţiei “Cristian Şerban” care oferă participanţilor, în modernul Centru de Evaluare şi Recuperare pentru copii şi tineri, din Buziaş, condiţii deosebite, la care se adaugă o importantă contribuţie financiară a fundaţiei organizatoare.

Fondurile provin, în exclusivitate, din donaţiile oferite cu generozitate la ultima ediţie, cea de-a XX-a, a Telemaratonului Speranţei, ce a avut loc în luna decembie 2013, manifestare organizată de Fundaţia “Laurenţiu Ciucur”, Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş, Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Timiş, Cons Electrificarea Instal Timişoara şi Televiziunea Europa Nova.

La această manifestare, unică în România, participă peste 25 de persoane, copii şi tineri suferinzi de boli musculare progresive şi insoţitorii acestora.

Scopul taberei:
– consultaţii, asistenţă medicală şi recuperatorie de specialitate;
– informaţii medicale şi recuperatorii oferite de specialişti, familiilor pacienţilor;
– întocmirea unor fişe individuale pentru fiecare participant în vederea stabilirii strategiei viitoare de sprijinire, în funcţie de gradul şi gravitatea bolii;
– programe de recreere şi socializare;
– atragerea de simpatizanţi şi susţinători care să sprijine Fundaţia “Laurenţiu Ciucur” în demersurile sale.

„Membrii fundaţiei se vor simţi ocrotiţi in aceste zile care pentru ei, prin atenţia de care vor beneficia, sunt o adevărată şi meritată bucurie” susţin organizatorii.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare