ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

FOTO Tabere la superlativ, cu multe activitati in centrele de agrement din Timis, incheiate cu o expozitie

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

De la începutul anului până în prezent la Centrul de Agrement Chevereșu Mare au avut loc zece excursii la care au participat 211 tineri și nouă serii de tabără la care au participat 313 elevi, în timp ce la Centrul de Agrement Poieni Strâmbu au avut loc opt excursii la care au participat 245 tineri și șapte serii la care au participat 308 elevi.

În perioada vacanței de vară Direcția Județeană de Sport și Tineret (DJST) Timiș, în colaborare cu Direcția Generală de Asistență Spcială și Protecția Copilului Timiș și Inspectoratul Școlar Timiș, a organizat tabere cu caracter social unde au participat 52 elevi care provin de la unități de învăţământ si centre de plasament din județul Timiș și tabere pentru persoane cu handicap la care au participat 32 elevi cu grad de handicap grav și asistenții personali. Aceste tabere au fost finanțate de către Ministerul Tineretului și Sportului.

De asemenea, Ministerul Tineretului și Sportului a aprobat desfășurarea a patru Tabere Naționale ce s-au desfășurat în centrele de agrement Chevereșu Mare și Poieni Strâmbu:
1. Tabăra Națională Educație pentru Sănătate – perioada 2-8 iulie 2018, colaborator A.C.S. Floreta Timișoara;
2. Tabăra Națională Spațiul Poveștilor.- perioada 6-12 august 2018, colaborator Liceul de Arte Plastice Timișoara;
3. Tabăra Națională Împreună Pentru O Comunitate Mai Sigură- perioada 27-31 august 2018, colaborator Inspectoratul Județean de Poliție Timiș;
4. Tabăra Națională Impresii Atemporale – perioada 16-21 iulie 2018, colaborator Liceul de Arte Plastice Timișoara.

În data de 2 octombrie 2018 Liceul de Arte Plastice Timișoara a organizat o expozitie la Biblioteca Județeană – Secția de Arte, cu lucrările realizate în Tabăra Națională Spațiul Poveștilor și Tabăra Națională Impresii Atemporale. La expoziție au participat cadrele didactice și elevii fără de care aceste tabere nu ar fi prins contur și culoare.

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Timiș mulțumește colaboratorilor pentru sprijin, elevilor pentru implicare și grupurilor ce au ales să organizeze excursii, team building-uri și tabere de odihnă în centrele de agrement Chevereșu Mare și Poieni Strâmbu.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore