17-octombrie-2021
AcasăStiriEducatieFOTO Tabere la superlativ, cu multe activitati in centrele de agrement din...

FOTO Tabere la superlativ, cu multe activitati in centrele de agrement din Timis, incheiate cu o expozitie

De la începutul anului până în prezent la Centrul de Agrement Chevereșu Mare au avut loc zece excursii la care au participat 211 tineri și nouă serii de tabără la care au participat 313 elevi, în timp ce la Centrul de Agrement Poieni Strâmbu au avut loc opt excursii la care au participat 245 tineri și șapte serii la care au participat 308 elevi.

În perioada vacanței de vară Direcția Județeană de Sport și Tineret (DJST) Timiș, în colaborare cu Direcția Generală de Asistență Spcială și Protecția Copilului Timiș și Inspectoratul Școlar Timiș, a organizat tabere cu caracter social unde au participat 52 elevi care provin de la unități de învăţământ si centre de plasament din județul Timiș și tabere pentru persoane cu handicap la care au participat 32 elevi cu grad de handicap grav și asistenții personali. Aceste tabere au fost finanțate de către Ministerul Tineretului și Sportului.

De asemenea, Ministerul Tineretului și Sportului a aprobat desfășurarea a patru Tabere Naționale ce s-au desfășurat în centrele de agrement Chevereșu Mare și Poieni Strâmbu:
1. Tabăra Națională Educație pentru Sănătate – perioada 2-8 iulie 2018, colaborator A.C.S. Floreta Timișoara;
2. Tabăra Națională Spațiul Poveștilor.- perioada 6-12 august 2018, colaborator Liceul de Arte Plastice Timișoara;
3. Tabăra Națională Împreună Pentru O Comunitate Mai Sigură- perioada 27-31 august 2018, colaborator Inspectoratul Județean de Poliție Timiș;
4. Tabăra Națională Impresii Atemporale – perioada 16-21 iulie 2018, colaborator Liceul de Arte Plastice Timișoara.

În data de 2 octombrie 2018 Liceul de Arte Plastice Timișoara a organizat o expozitie la Biblioteca Județeană – Secția de Arte, cu lucrările realizate în Tabăra Națională Spațiul Poveștilor și Tabăra Națională Impresii Atemporale. La expoziție au participat cadrele didactice și elevii fără de care aceste tabere nu ar fi prins contur și culoare.

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Timiș mulțumește colaboratorilor pentru sprijin, elevilor pentru implicare și grupurilor ce au ales să organizeze excursii, team building-uri și tabere de odihnă în centrele de agrement Chevereșu Mare și Poieni Strâmbu.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente