Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentTrupa NEED canta la Timisoara, in Club Capcana

Trupa NEED canta la Timisoara, in Club Capcana

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Iubitorii de progressive metal sunt invitați la un concert al trupei NEED, programat în clubul Capcana din Timișoara. Evenimentul face parte din turneul ”A Tour of Freedom – Fall 2018”.

Apreciată în lumea muzicală, trupa NEED va susține un super-concert la Timișoara, în clubul Capcana (fostul Daos), pe data de 13 octombrie 2018. Sweet Wednesday vor deschide concertul celor de la NEED începând cu ora 20:00.

Călătoria celor de la NEED a început în Grecia anului 2004 când prima componență a trupei, din jurul chitaristului Ravaya, a înregistrat primul album intitulat „avoidinme”. După câteva schimbări în rândul membrilor grupului, formația a luat forma actuală la începutul anului 2006. La scurt timp după ce NEED a încheiat o înțelegere cu Burning Star Records și-a lansat albumul de debut „The Wisdom Machine”, în noiembrie 2006. Materialul muzical a venit la pachet cu o mulțime de recenzii la nivel mondial din partea mai multor reviste și site-uri de profil. După lansarea noului album, NEED s-a ales cu numeroase concerte în toata Grecia, ba chiar și cu un mic turneu european, unde au împărțit scena cu trupe precum CANDLEMASS, PAINUL JON OLIVA, THRESHOLD și DEADSOUL TRIBE, printre altele.

Trupa a petrecut cea mai mare parte a anului 2008 scriind si inregistrand al doilea album intitulat „Siamese God”. Albumul a fost înregistrat in Atena, si finisat la studioul West West Music din New York, sub îndrumarea lui Alan Douches. „Siamese God” a fost lansat în decembrie 2009 prin Venerate Industries. În toamna anului 2010, formația a participat la un turneu european de 3 săptămâni cu JON OLIVA’S PAIN și NEVERLAND. În vara anului 2011, NEED a avut onoarea sa cante în deschiderea Festivalului Sonisphere pentru IRON MAIDEN, SLIPKNOT & MASTODON, iar în octombrie 2011 a împărțit scena cu SYMPHONY X.

În ianuarie 2014, NEED a lansat al treilea album „Orvam: a song for home”, mixat în SUA de Neil Kernon (Nevermore, Queensryche) și Alan Douches (Mastodon, Shadows Fall).

Trupa care deschide concertul, Sweet Wednesday, este un grup muzical de suflet care a luat naștere în 2006 în SUA și este format din Dave Falk și Lisa Housman. Până în prezent, duo-ul a lansat patru albume și este extrem de apreciat pentru sunetele aparte care creează povești muzicale ce ii permit ascultătorului să privească sufletul uman în momentele sale cele mai intime și magice.

Biletele de acce la eveniment se pot procura online, la prețul de 25 de lei, iar la intrarea în club, contravaloarea acestor va fi de 30 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Concert hip-hop cu Phunk B, la Timisoara

Phunk B revine în Clubul Capcana pentru un concert 100% hip-hop pentru fanii din...

Trupa Rockabil isi lanseaza noul album LIVE, la Timisoara

Trupa Rockabil își lansează noul album, intitulat ”Un cântec promis”, sâmbăta, 1 februarie 2020,...

Teo Milea concertează la Timisoara, in cadrul unui turneu national

Pianistul Teo Milea concertează în România în perioada 24 Ianuarie - 11 februarie 2020....