Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriCulturăIncanto Quartetto vă invită într-o ”Călătorie în lumea muzicii” din... România. Când...

Incanto Quartetto vă invită într-o ”Călătorie în lumea muzicii” din… România. Când are loc concertul și cum poți intra

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Împătimiții ”Călătoriilor în lumea muzicii” ale celor patru membrii ai Incanto Quartetto, sunt ”chemați” într-o nouă incursiune din aceeași categorie. De data aceasta, trupa ne invită la o călătorie în lumea muzicii din țara noastră.

Ovidiu Rusu, Nada Petrov, Veaceslav Mînzat și Marius Bernecker, alături de același moderator Cristi Rudic, pot fi urmăriți într-o nouă reprezentație, marți, 23 septembrie 2014, începând cu ora 19:00, în Sala Multifuncţională a Consiliului Judeţean Timiş (situată pe Bd. Revoluţiei din 1989, nr.17), în cadrul unui concert ce se va îndinde pe durata a circa o oră și jumătate.

Intrarea publicului este liberă, în limita capacității sălii, însă cei care vor să afle și alte informații sunt rugați să apeleze la organizatori, la numărul de telefon 0722.567.072, în timp ce amănunte despre cei patru membri ai trupei puteți găsi pe site-ul oficial al Incanto Quartetto, www.incanto-quartetto.eu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare