Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Incanto Quartetto vă invită într-o ”Călătorie în lumea muzicii” din… România. Când are loc concertul și cum poți intra

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Împătimiții ”Călătoriilor în lumea muzicii” ale celor patru membrii ai Incanto Quartetto, sunt ”chemați” într-o nouă incursiune din aceeași categorie. De data aceasta, trupa ne invită la o călătorie în lumea muzicii din țara noastră.

Ovidiu Rusu, Nada Petrov, Veaceslav Mînzat și Marius Bernecker, alături de același moderator Cristi Rudic, pot fi urmăriți într-o nouă reprezentație, marți, 23 septembrie 2014, începând cu ora 19:00, în Sala Multifuncţională a Consiliului Judeţean Timiş (situată pe Bd. Revoluţiei din 1989, nr.17), în cadrul unui concert ce se va îndinde pe durata a circa o oră și jumătate.

Intrarea publicului este liberă, în limita capacității sălii, însă cei care vor să afle și alte informații sunt rugați să apeleze la organizatori, la numărul de telefon 0722.567.072, în timp ce amănunte despre cei patru membri ai trupei puteți găsi pe site-ul oficial al Incanto Quartetto, www.incanto-quartetto.eu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca la Dudeștii Noi! Șeful de cabinet al CJ Timiș stă în capul mesei lui Alin Nica, alături de pseudo-interlopul Cristian Birlic de la...

Cu siguranță, azi, revista Cancan a dat lovitura de grație președintelui CJ Timiș, liberalul...

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

CJ Timiș prelungește termenul de depunere a proiectelor pe bugetul participativ! Timișenii mai pot face propuneri până pe 15 iunie

În urma solicitărilor primite din partea cetățenilor, Consiliul Județean Timiș prelungește termenul de depunere...