Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

36 de permise de conducere reținute de polițiștii rutieri, doar în weekend, în județul Timiș. Vezi ce s-a întâmplat!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
20.4 ° C
21.1 °
19 °
81 %
5.7kmh
20 %
Dum
22 °
lun
26 °
mar
28 °
mie
27 °
joi
28 °

Între 19 și 21 septembrie 2014, poliţiştii rutieri au desfăşurat câteva acțiuni la nivel județean având ca scop principal combaterea cauzelor generatoare de accidente, dar şi a conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

În cadrul acțiunilor, oamenii legii au întocmit 12 dosare penale conducătorilor de autovehicule depistaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, celor care nu posedau permise de conducere, precum şi celor care se deplasau cu autovehicule neînmatriculate pe drumurile publice. Totodată, au fost aplicate 546 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 242 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 96 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării 36 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice şi depăşirea limitelor legale de viteză. De asemenea, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare