Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un timişorean de 40 de ani, cercetat de poliţişti pentru evaziune fiscală. Vezi ce pagubă a adus statului

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Miercuri, 16 octombrie 2013, în urma activităţilor de cercetare penală, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, cu avizul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, au dispus începerea urmăririi penale faţă de un bărbat de 40 de ani, din Timişoara, suspectat de săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

Bărbatul este acuzat că în perioada ianuarie – septembrie 2009, suspectul, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, ar fi reţinut şi nu ar fi vărsat cu intenţie, în cel mult 30 zile de la scadenţă, sume de bani reprezentând impozite şi contribuţii cu reţinere la sursă. Prejudiciul creat bugetului consolidat al statului este estimat la peste 10.000 de lei.

Poliţiştii continuă cercetările în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală, cu suspectul în stare de libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare