Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPartea bună a şantierului Michelangelo? Parcare gratuită pentru studenţi

Partea bună a şantierului Michelangelo? Parcare gratuită pentru studenţi

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

După cum bine ştim cu toţii lucrările la pasajul subteran de pe Michelangelo au fost demarate de mai bine de câteva luni, însă pe lângă haos în trafic, nămol şi gropi, momentan, au adus beneficii studenţilor ce se bucură de zonele unde îşi pot parca vehiculele.

Atât strada Cluj cât şi Bulevardul Vasile Pârvan au devenit veritabile parcări. După ce stradă Cluj a fost transformată vara trecută în teren de fotbal, „adăpost” pentru oamenii sau câinii străzii, acum odată cu începerea anului universitar studenţii se bucură de faptul că nu mai sunt nevoiţi să piardă timp căutând un loc unde îşi pot lăsa automobilul.

Strada Cluj găzduieşte zeci de maşini pe ambele sensuri.”Mie îmi convine mai mult să o las aici, mai ales că eu stau în căminul 7. E mult mai bine, o verific dimineaţa când plec la facultate şi nici nu stau panicat că o să o spargă vreun hoţ” a declarat M.P., student în cadrul Universităţii de Politehnică. Nici bulevardul Vasile Pârvan nu este „lăsat gol” fiind transformat într-o parcare situată mai mult decât prielnic, atât Universitatea de Vest cât şi cea de Politehnică fiind acolo.

Dacă primarul Nicolae Robu se va ţine de cuvânt, circulaţia va fi posibila pe axa sud-nord în luna noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare