Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Campania „Vreau și eu la școală!” a făcut fericiți 30 de copii ai unei școli din Timișoara. Cum au fost ajutați

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nu mai puțin de 30 de copii, elevi ai Școlii Gimnaziale nr. 1 din Timișoara, sunt beneficiarii campaniei „Vreau și eu la școală!”, demarată de Asociația WorldTeach România. Printr-un parteneriat cu reprezentanții Organizației Salvați Copiii Filiala Timișoara, aceștia au primit ghiozdane noi echipate cu rechizite și dulciuri.

„Prin parteneriatul cu cei de la Salvați Copiii ne-am dorit să demonstrăm că atunci când există o cauză nobilă, cum e aceea de a ajuta persoane cu nevoi deosebite, o colaborare între persoane, ONG-uri și instituții poate depăși orice barieră și poate aduce zâmbete acolo unde este nevoie. Am dorit să oferim un exemplu de bune practici în ceea ce privește colaborarea între WorldTeach și Salvați Copiii, împlinind o nevoie reală și atingând rezultate concrete. Acest prim pas este doar începutul unei colaborări frumoase în folosul părinților, al copiilor și al societății”, a spus președintele WorldTeach Romania, Beniamin Lup.

Organizația nonguvernamentală Salvați Copiii Filiala Timișoara este una dintre filialele Organizației Salvați Copiii România care se ocupă de promovarea drepturilor copilului. În cele 5 centre deschise în Timișoara, împreună cu școlile partenere – Școlile Gimnaziale nr. 1, nr. 25 și Colegiul Tehnic D. Leonida, reușesc să ofere suport educativ, nutrițional, psihologic și social unui număr de aproximativ 125 de copii.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore