Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Sorin Brîndescu: „Va fi un meci dificil, Lugojul e o echipă bună”. ASU Politehnica, în fața celei de-a patra victorii consecutive

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Aflată în pole-position după primele trei etape, cu maximum de puncte, ASU Politehnica Timișoara va avea parte de o deplasare dificilă mâine după-amiază, la Lugoj. Antrenorul alb-violeților, Sorin Brîndescu, și-a avertizat jucătorii în ceea ce privește partida de mâine contra grupării pregătite de Cosmin Petruescu.

„Va fi un meci foarte dificil. Lugojul e o echipă bună, care a acumulat 8 victorii la rând sezonul trecut, iar dacă mai ținea așa vreo 2-3 etape, poate reușea și promovarea. Au un antrenor experimentat la acest nivel, foarte bun. Cosmin Petruescu, pe oriunde a fost, și-a instruit foarte bine echipele. E clar, Lugojul e o echipă ambițioasă, care ne va pune probleme și va da totul pentru a obține victoria”, a declarat Sorin Brîndescu, antrenorul lui ASU Poli, conform druckeria.ro.

În ceea ce privește începutul mai slab de campionat pe care l-au avut lugojenii, S. Brîndescu este de părere că se poate vorbi și de ghinion. „Nu știu dacă e o surpriză startul slab. La prima vedere, așa se pare. La Craiova nu știu ce s-a întâmplat, dar în etapa a doua, cu Becicherecu Mic, a fost un meci deschis oricărui rezultat. E normal că în etapa trecută au câștigat, pentru că au o echipă bună, iar Cisnădie pare că nu se obișnuiește cu Liga a III-a, au pierdut majoritatea meciurilor”, a adăugat antrenorul lui ASU Politehnica, potrivit druckeria.ro.

Jocul dintre CSM Lugoj și ASU Politehnica va avea loc mâine, de la ora 17.00, pe stadionul  „Tineretului”.

Sursa foto: Titus Emanuel

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore