Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Tălhari prinși de trecători pe STRADĂ, după ce au furat lănțișorul de aur de la gâtul unei femei, la Timișoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, faţă de doi tineri de 20 şi 17 ani care au smuls lănţişorul de la gâtul unei femei. Fapta a fost comisă azi, 4 iulie 2014, în jurul orei 7:20, când, cei în cauză, au smuls femeii de 46 de ani, care se deplasa pe strada Eneas din municipiu, lănţişorul din aur ce-l purta la gât.

Imediat după comiterea faptei, tinerii au fugit, dar au fost imobilizaţi la 200 de metri distanţă, pe strada Glad, de doi bărbaţi care au auzit strigătele femeii. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii Secţiei 3 Timişoara, care au condus toate persoanele la sediul Poliţiei Municipiului Timişoara pentru audieri.

Prejudiciul în valoare de 2.000 de lei a fost recuperat în totalitate de poliţişti, lănţişorul fiind predat persoanei vătămate. Totodată, cei doi tâlhari s-au ales cu dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi tineri.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=E-8NBE8akZw&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore