Grindeanu

Atac dur al primarului Timișoarei, Nicolae Robu, la adresa fostului premier Sorin Grindeanu. Nemulțumit că CNI ar putea alege locația de la Giroc pentru construcția sălii polivalente de 16.000 de locuri, primarul Robu susține că fostul premier Sorin Grindeanu ar fi tras sforile pentru ca viitoarea investiție să fie făcută la Timișoara.

„A trebuit să ajungă psd-istul Sorin Grindeanu Prim-ministru pentru ca locația excelentă propusă de mine pt sala polivalentă, în zona stadionului “Dan Păltinișanu”, locație agreată inițial cu entuziasm de specialiștii CNI, să fie respinsă de CNI, fără a se cere o altă locație în Timișoara și să se vorbească, în schimb, despre realizarea sălii în comuna Giroc, unde locuiește dl Sorin Grindeanu”, a acuzat Robu pe Facebook.

Edilul timişorean susține că șeful CJ Timiș, Călin Dobra, vrea să aibă în patrimoniu investiții care în restul țării aparțin primăriilor. „Peste tot în țară, stadioanele și sălile polivalente sunt ale Primăriilor, nicidecum ale Consiliilor Județene. Dar, dacă psd condiționează realizarea acestor obiective de darea lor către CJT, eu, DE DRAGUL TIMIȘOAREI, sunt dispus să fac ca Primăria să cedeze CJT teren excelent în Timișoara, cu această destinație: construirea de către CNI a noii săli polivalente și a noului stadion, cu înțelegerea că la finalizare cele două obiective se vor transfera Consiliului Județean. Nu emitem nicio pretenție pt Primărie! Important este ca în Timișoara să existe aceste obiective, așa cum există în toate orașele de prim rang ale țării și nu care instituție le are în posesie sau administrare. Iar politicul și orgoliile personale n-au ce căuta în acest domeniu!
6. Mi-ar plăcea ca, în contrapartidă, CJT să transfere Primăriei stadionul “Dan Păltinișanu”, pt că ar fi păcat ca el să fie demolat, câtă vreme orașul duce lipsă atât de gravă de stadioane, iar el ar mai putea fi folosit ani buni în diverse scopuri (rugby, fotbal Liga 2, atletism). Primăria ar fi dispusă să investească în reabilitarea lui, inclusiv în amenajarea pistei de alergare și a altor facilități pt atletism. Și noi considerăm -aici suntem de acord cu dl Președinte CJT Călin Dobra- că investiții majore, de transformare a lui într-un stadion modern nu se justifică, soluția fiind construirea unui stadion completamente nou”,
a mai explicat Robu pe Facebook.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.